BERSIARAN DARI BATU PAHAT

June 06, 2014


Selamat pagi semua...

Apa khabar? Semoga semuanya berada dalam keadaan yang baik..

Pagi ni saya berada di Batu Pahat.. Cuti hujung minggu kan.. Encik husband dah gi keje dah.. So, wife dia layan blog kejap... Hihi... Sebelum memulakan aktiviti mengemas...




Macam kat atas ni lah kuarters tentera kat sini... 


You Might Also Like

21 comments

  1. assalamualaikum
    singgah pagi
    lama rasanya anum x blog walking
    hari ini ada peluang anum singgah ya
    keep in touch

    ReplyDelete
  2. salam pagi gak dya pun org batu pahat tau -..-

    ReplyDelete
  3. jadi surirumah sepenuh masa ek? seronok gak sekali sekala

    ReplyDelete
  4. cuti eh hari nih?? syoknyeee~

    ReplyDelete
  5. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari segmen Nak URL Blog #5 by mialiana.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  6. singgah + follow kamo..
    http://ecahkhalili.blogspot.com/2014/06/genap-32weeks-kaki-membengkak.html

    ReplyDelete
  7. cam area kilang pun ada hehe jangan marah ros

    ReplyDelete
  8. ooo. pergi jumpa cik abg ye..
    wah nmpak mcm msih bru dan besar ye tmpat baru ni..

    ReplyDelete
  9. ros selalu g tempat asben yer kalau weekand..

    ReplyDelete
  10. @Nurzakiah Hanumw'salam Anum.. selamat pengantin baru.. thanx singgah sini :)

    ReplyDelete
  11. @memmet lenggengtak kak.. hari minggu je ni.. Ros pjj ngan husband..

    ReplyDelete
  12. @MyCheritaw'salam.. terima kasih sudi singgah sini ..

    ReplyDelete
  13. @Siti Noraishah Mohamadhihi.. takpe, tak marah aih.. kawasan baru ni kak Aishah.. best kem baru, rumah baru. hikhik

    ReplyDelete
  14. @QasehnyaRaniaye ciksu, hujung minggu Ros gi sana..

    ReplyDelete
  15. @azizah :)ye, Jijah.. setakat ni Ros pergi sana weekend..

    ReplyDelete
  16. Bestnye duk kuartera..baru lak tuh

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS