KAITAN ANTARA NESCAFE DENGAN BALIK KAMPUNG

June 07, 2014



Saya ni memang penggemar nescafe.. Tapi sekarang ni dah berjaya kurangkan pengambilan nescafe. Kalau dulu boleh dikatakan setiap hari saya minum. Sekarang ni tidak lagi :)

Tapi kan, kalau saya balik kampung ngan husband saya,mesti beli nescafe sebagai bekalan untuk minum dalam kereta.. Saya lagi suka perisa mocha sebenarnya.. Kalau husband saya, suja yang original je..

Gambar kat bawah ni perisa latte.. Sedap jugak.. Dah namanya penggemar nescafe, semua pun rasa sedap kan :)


P/s: Inai di jari pengantin? Hihi.. Bukan. Tu jari puan blog. Saje feeling pengantin, tapi pakai inai satu jari jerr..




You Might Also Like

9 comments

  1. mun suka latte je..yg lain tak..rasa kuat sgt bagi mun..hehe

    ReplyDelete
  2. inai ke tau kene kunyit tu hahahaha :P
    Saya pun pengemar nescafe..
    tapi lepas doktor kata kurang kan sebab caffeine banyak terus stop huhuhu...

    ReplyDelete
  3. akakpun suka juga nescafe, tp yg dalam tin ni agak kurang sikit

    ReplyDelete
  4. cuba lagi tau.kurangkn pengambilan kafein.. hihi..

    ros, cuba ajak cikabg ke kip mart masai.
    in shaa Allah ada buah laici segar.dlu ciksu sokmo beli laici kat sana..
    tapi skrg kt jb dh ada ke blom x pasti la..area kl hri tu sekilo rm16.. skrg dh trun.
    kalau kat tesco, kecik2 j buahnya.
    yg tu hri tu ciksu beli dkt chow kit..

    ReplyDelete
  5. @Cik Mun latte ni layan jugak.. tapi, Ros lagi suka mocha :)

    ReplyDelete
  6. @memmet lenggengRos kalau mulakan perjalanan yang jauh je, mesti cari nescafe. padahal bukan drive pun, jadi peneman sebelah driver je. hihi

    ReplyDelete
  7. Akak beli mineral je..xminum nescafe pn

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS