KEPUTUSAN SEMASA SEHINGGA 30 JUN 2014 WORLD CUP 2014



Kemain lagi tajuk. Panjang bebenor.. hihi. Biar tajuk panjang, asalkan maksudnya sampai. Hahah.. Ok, masih berkisar tentang bolasepak Piala Dunia 2014 atau lebih mesra dipanggil World Cup. hahaha. Ola bola! Hentam sajalah labu..

Macam mana ramalam korang? Pasuka pilihan korang macam mana? Ada yang masih berjuang atau ada uang dah balik? Muahahha.. Bola-bola jugak, puasa di bulan Ramadhan jangan dibiarkan berlalu je.. 


Ok, sama-sama kita nantikan keputusannya nanti. Yang penting, all the best untuk team Belanda!



Previous
Next Post »

6 comments

Click here for comments
30 June 2014 at 23:30 ×

rajin ros tengok bola ea :)

Balas
avatar
admin
1 July 2014 at 02:06 ×

wow peminat world cup ni. saya tetap nak sokong germany

Balas
avatar
admin
1 July 2014 at 08:09 ×

Tak follow perkembangan bola pun:)

Balas
avatar
admin
1 July 2014 at 08:55 ×

tak follow pun.. klik nuff

Balas
avatar
admin
1 July 2014 at 09:06 ×

cik rose entry kita sama lah

Balas
avatar
admin
4 July 2014 at 20:09 ×

memg minat bola ros nih..dashyat ooo rajin update

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment