KEPUTUSAN SEMASA SEHINGGA 30 JUN 2014 WORLD CUP 2014

June 30, 2014



Kemain lagi tajuk. Panjang bebenor.. hihi. Biar tajuk panjang, asalkan maksudnya sampai. Hahah.. Ok, masih berkisar tentang bolasepak Piala Dunia 2014 atau lebih mesra dipanggil World Cup. hahaha. Ola bola! Hentam sajalah labu..

Macam mana ramalam korang? Pasuka pilihan korang macam mana? Ada yang masih berjuang atau ada uang dah balik? Muahahha.. Bola-bola jugak, puasa di bulan Ramadhan jangan dibiarkan berlalu je.. 


Ok, sama-sama kita nantikan keputusannya nanti. Yang penting, all the best untuk team Belanda!



You Might Also Like

6 comments

  1. rajin ros tengok bola ea :)

    ReplyDelete
  2. wow peminat world cup ni. saya tetap nak sokong germany

    ReplyDelete
  3. memg minat bola ros nih..dashyat ooo rajin update

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS