MASALAH DASHBOARD !!


Ni kisah petang tadi.. Berlarutan hingga kini.. Oh my dashboard.. Bila bukak dashboard, hanya ada satu je blog yang terpapar.. Bila klik "VIEW MORE', tak ada apa yang keluar.. Menciiii.. Saya ni jenis yang suka buka blog blogger lain melalui dashboard. Boleh baca entry yang tekini dari rakan blogger.. Bila jadi macam ni. stress ai... Kena tengok kat bloglist je la jawabnya...



Moga dashboard ni kembali pulih seperti sellau :) hihi..





Previous
Next Post »

12 comments

Click here for comments
23 June 2014 at 20:15 ×

ingatkan ira sorang ja yg mengalaminya...adoiii memang rasa stress

Balas
avatar
admin
23 June 2014 at 20:23 ×

Aisyah punya dashboard pun sama :(

Balas
avatar
admin
23 June 2014 at 20:31 ×

Harapnya masalah ni cepat selesai la ye :)

Balas
avatar
admin
23 June 2014 at 22:38 ×

sama la kita.mmg klik xda apa pon.
bawa bersabar je la. kikiki
selamat malam :)

Balas
avatar
admin
24 June 2014 at 09:26 ×

sy dari lastweek cmni...stress x boleh blogwalking...hehe

Balas
avatar
admin
24 June 2014 at 09:40 ×

sama jugak.. ingatkan blog syeeda je yang jadi gitu.. risau gak =)

Balas
avatar
admin
24 June 2014 at 09:58 ×

laa ingatkan zee jer yang problem..semalam memang takde masuk blog lain pon..mana yang ada kat bloglist jer la..tu yang tak tahu..tension..

Balas
avatar
admin
24 June 2014 at 11:27 ×

sm la..jd jugak..smlm ok..tp hari ni jd...:(

Balas
avatar
admin
24 June 2014 at 12:01 ×

Oyeke? Tak perasan sebab internet slow..
So, review bloglist je.
Bloglist saya ramai. Sape rajin drop comments confirm jadi bloglist.
Tapi, blog saya baru n x sehebat mane pun..

Balas
avatar
admin
24 June 2014 at 12:02 ×

Jemput join GA saya.ada 2 berjalan serentak.
http://drshikinzainal.blogspot.com

Balas
avatar
admin
24 June 2014 at 15:56 ×

jijah pon sama.. kuar 1 blog je.. hampehh

Balas
avatar
admin
24 June 2014 at 16:22 ×

owh memang semua orang ada masalah ni ke.. ingat MM sorg jek.. hehe

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment