MASALAH DASHBOARD !!

June 23, 2014


Ni kisah petang tadi.. Berlarutan hingga kini.. Oh my dashboard.. Bila bukak dashboard, hanya ada satu je blog yang terpapar.. Bila klik "VIEW MORE', tak ada apa yang keluar.. Menciiii.. Saya ni jenis yang suka buka blog blogger lain melalui dashboard. Boleh baca entry yang tekini dari rakan blogger.. Bila jadi macam ni. stress ai... Kena tengok kat bloglist je la jawabnya...



Moga dashboard ni kembali pulih seperti sellau :) hihi..





You Might Also Like

12 comments

  1. ingatkan ira sorang ja yg mengalaminya...adoiii memang rasa stress

    ReplyDelete
  2. Aisyah punya dashboard pun sama :(

    ReplyDelete
  3. Harapnya masalah ni cepat selesai la ye :)

    ReplyDelete
  4. sama la kita.mmg klik xda apa pon.
    bawa bersabar je la. kikiki
    selamat malam :)

    ReplyDelete
  5. sy dari lastweek cmni...stress x boleh blogwalking...hehe

    ReplyDelete
  6. sama jugak.. ingatkan blog syeeda je yang jadi gitu.. risau gak =)

    ReplyDelete
  7. laa ingatkan zee jer yang problem..semalam memang takde masuk blog lain pon..mana yang ada kat bloglist jer la..tu yang tak tahu..tension..

    ReplyDelete
  8. sm la..jd jugak..smlm ok..tp hari ni jd...:(

    ReplyDelete
  9. Oyeke? Tak perasan sebab internet slow..
    So, review bloglist je.
    Bloglist saya ramai. Sape rajin drop comments confirm jadi bloglist.
    Tapi, blog saya baru n x sehebat mane pun..

    ReplyDelete
  10. Jemput join GA saya.ada 2 berjalan serentak.
    http://drshikinzainal.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. jijah pon sama.. kuar 1 blog je.. hampehh

    ReplyDelete
  12. owh memang semua orang ada masalah ni ke.. ingat MM sorg jek.. hehe

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS