TIP SIHAT GAYA HIDUP RASULULLAH - INILAH REALITI

Thursday, 12 June 2014

TIP SIHAT GAYA HIDUP RASULULLAH


Baru je beli buku ni.. Belum berkesempatan nak baca lagi.. Beli di pejabat, ada orang datang buat jualan.. Macam-macam buku yang ada.. Tapi, hati ni tertarik dengan buku ni.. 

Bila saya dah baca, saya akan kongsikan dengan anda semua yer :)




#Petang ni, habis kerja akan terus ke Batu Pahat. Minggu ni naik bus dari Jb.. Encik husband duty pula...Tak boleh datang ambil. Saya ok jer naik bus.. Menggamit memori masa ulang alik naik  bus dari KL ke Sungai Petani masa bujang, dan dari KL ke JB masa berPJJ dengan husband dulu :)



9 comments:

  1. Semoga selamat smpai ea sis :) t.care .

    ReplyDelete
  2. ciksu dlu jrg naik bas ulang alik.selalunya cik abe la turun kl. sbb kt jb ddk mnyewa.
    kalau blk kl blk rumah yg ciksu sewa.so, lebih privacy sikit..

    jaga diri ross :)

    ReplyDelete
  3. MV pun tengah baca sebuah buku tajuknya miang2 lelaki sepatutnya berisi..

    ReplyDelete
  4. Baguslah buku Ros.. akak nak cari jugaklah :)

    ReplyDelete
  5. Akak dh ada n dah share dua ke tiga tips..lupa plak

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah satu buku bacaan yg amat baik :D

    ReplyDelete