TIP SIHAT GAYA HIDUP RASULULLAH


Baru je beli buku ni.. Belum berkesempatan nak baca lagi.. Beli di pejabat, ada orang datang buat jualan.. Macam-macam buku yang ada.. Tapi, hati ni tertarik dengan buku ni.. 

Bila saya dah baca, saya akan kongsikan dengan anda semua yer :)




#Petang ni, habis kerja akan terus ke Batu Pahat. Minggu ni naik bus dari Jb.. Encik husband duty pula...Tak boleh datang ambil. Saya ok jer naik bus.. Menggamit memori masa ulang alik naik  bus dari KL ke Sungai Petani masa bujang, dan dari KL ke JB masa berPJJ dengan husband dulu :)



Previous
Next Post »

9 comments

Click here for comments
12 June 2014 at 13:34 ×

nanti jgn lupa share!!

Balas
avatar
admin
12 June 2014 at 15:18 ×

buku.. emmm best tu .. :D

Balas
avatar
admin
12 June 2014 at 15:37 ×

Semoga selamat smpai ea sis :) t.care .

Balas
avatar
admin
12 June 2014 at 16:05 ×

ciksu dlu jrg naik bas ulang alik.selalunya cik abe la turun kl. sbb kt jb ddk mnyewa.
kalau blk kl blk rumah yg ciksu sewa.so, lebih privacy sikit..

jaga diri ross :)

Balas
avatar
admin
12 June 2014 at 16:23 ×

MV pun tengah baca sebuah buku tajuknya miang2 lelaki sepatutnya berisi..

Balas
avatar
admin
12 June 2014 at 16:57 ×

Baguslah buku Ros.. akak nak cari jugaklah :)

Balas
avatar
admin
13 June 2014 at 10:13 ×

Akak dh ada n dah share dua ke tiga tips..lupa plak

Balas
avatar
admin
13 June 2014 at 11:06 ×

Alhamdulillah satu buku bacaan yg amat baik :D

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment