KEYWORD MINGGU PERTAMA RAMADHAN

July 06, 2014




Biasalah, bila masuk bulan Ramadhan ni keyword resepi jadi pilihan pengunjung kan?..  Kat atas ni, antara yang dicari pengunjung blog saya. Macam biasa, RESEPI AYAM MASAK KICAP saya mendahului carta. Itulah penyumbang trafik yang tertinggi di blog saya setakat ini.. 6 ayat yang berbeza, yang mencari maksud yang sama.. 

Terima kasih!



You Might Also Like

11 comments

  1. Smg cepat dikurniakan cahaya mata ye. Aminnn.

    Follow back utk pelbagai info mengenai supplement shaklee. Boleh try supplement shaklee jgk utk usaha nk pregnant.

    Have a nice day ahead!

    najlamohayidin.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. semua fikir nak masak apa kan...puasa ni..hehe

    ReplyDelete
  3. Ayam masak kicap memang fav cik akak,
    Kasi kering sikit,,, jangan berkuah sangat memang super power dik

    ReplyDelete
  4. ramai yg cari ayam masak kicap ni..

    ReplyDelete
  5. hehee..ayam masak kicap versi semenanjung erk...nnt sy cuba salah 1, nak bandingkan dgn ayam kicap versi Sabah..hehehe

    ReplyDelete
  6. musim mencari idea nak masak ape la tu. hihi

    ReplyDelete
  7. salam Roshazareeza..
    hihi..meletop2 keywords nye.. mesti mabeles ayam masak kicap ni..

    ReplyDelete
  8. Wowww bagus2...
    Saya x pandai masak..slalu jugak search resipi.

    ReplyDelete
  9. wahhhh tinggi tuh ros..popular ayam masak kicap

    ReplyDelete
  10. ayam msk kicap simple tp sedap dimakan kan.makan nais putih panas panas.. hihi

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS