KEYWORD MINGGU PERTAMA RAMADHAN




Biasalah, bila masuk bulan Ramadhan ni keyword resepi jadi pilihan pengunjung kan?..  Kat atas ni, antara yang dicari pengunjung blog saya. Macam biasa, RESEPI AYAM MASAK KICAP saya mendahului carta. Itulah penyumbang trafik yang tertinggi di blog saya setakat ini.. 6 ayat yang berbeza, yang mencari maksud yang sama.. 

Terima kasih!



Previous
Next Post »

11 comments

Click here for comments
6 July 2014 at 17:43 ×

Smg cepat dikurniakan cahaya mata ye. Aminnn.

Follow back utk pelbagai info mengenai supplement shaklee. Boleh try supplement shaklee jgk utk usaha nk pregnant.

Have a nice day ahead!

najlamohayidin.blogspot.com

Balas
avatar
admin
6 July 2014 at 18:43 ×

semua fikir nak masak apa kan...puasa ni..hehe

Balas
avatar
admin
6 July 2014 at 21:06 ×

Ayam masak kicap memang fav cik akak,
Kasi kering sikit,,, jangan berkuah sangat memang super power dik

Balas
avatar
admin
6 July 2014 at 23:49 ×

ramai yg cari ayam masak kicap ni..

Balas
avatar
admin
7 July 2014 at 04:48 ×

memang masyuk r Ros ni.. - stanzaku

Balas
avatar
admin
7 July 2014 at 09:14 ×

hehee..ayam masak kicap versi semenanjung erk...nnt sy cuba salah 1, nak bandingkan dgn ayam kicap versi Sabah..hehehe

Balas
avatar
admin
7 July 2014 at 09:17 ×

musim mencari idea nak masak ape la tu. hihi

Balas
avatar
admin
7 July 2014 at 13:31 ×

salam Roshazareeza..
hihi..meletop2 keywords nye.. mesti mabeles ayam masak kicap ni..

Balas
avatar
admin
7 July 2014 at 13:33 ×

Wowww bagus2...
Saya x pandai masak..slalu jugak search resipi.

Balas
avatar
admin
8 July 2014 at 06:23 ×

wahhhh tinggi tuh ros..popular ayam masak kicap

Balas
avatar
admin
8 July 2014 at 15:11 ×

ayam msk kicap simple tp sedap dimakan kan.makan nais putih panas panas.. hihi

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment