HAPPY BIRTHDAY DANIA SAYANG

January 07, 2015



Hari ni 7 Januari 2015. Ulangtahun anak sedara perempuan kesayang saya iaitu Nurin Batrisyia Dania yang ke 9 tahun. Maklumlah anak sedara perempuan sorang je. Yang lain semua lelaki :)
Dah besar dah kesayangan Mak Ude ni yer.

Dania atau lebih manje dengan nama Nya je. hihi.. Senang menyebut. 

Moga diberikan kesihatan yang baik. 
Moga dimurahkan rezeki.
Moga berjaya di dunia dan akhirat.
Moga berjaya dunia dan akhirat,
Moga menjadi anak yang solehah.

Banyak lagi yang Ieja nak cakap, tapi biar Ieja cakap sendiri face to face gitu. hihihi.. 

Ni Ieja pinjam gambar kek yang mama Nya beli tu. hikhik..



p/s: Anak-anak sedara memang panggil Ieja je. Tak panggil pun gelaran Mak Ude. hihi.. 



You Might Also Like

18 comments

  1. sannah helwah utk adik tu..hehe..seronok kan kalau makcik saudara smua rapat dgn kita..

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan ieja :) jemput singgah blog saya yer.. nama sy eija jugak hihi

    #Happy bufday dania.. semoga panjang umur dan diberikan kesihatan yang baik2.. belajar rajin2 yer

    ReplyDelete
  3. hepi besday dania..semoaga jd anak yg baik dan berjaya dunia akhirat

    ReplyDelete
  4. comei kek..siap ada pokok nyok lagi

    ReplyDelete
  5. Happy birthday untuk Diana tu yer
    ^-^

    ReplyDelete
  6. cntik keknya..
    alahai mak ude nape x panggil mak ude je ?

    psstt: aamiin
    in shaa Allah :)

    ReplyDelete
  7. Happy Birthday Nurin ...moga jagi anak yang solehah dan jaga m uda baik2 ya....

    ReplyDelete
  8. selamat menyambut ulang tahun dania ... seronok tu ramai yg sayang demand pun blh dapat pe ... hehehee

    ReplyDelete
  9. happy birthday to you.. happy birthday to you.. happy birtday to dania.. happy birthday to you..

    ReplyDelete
  10. bestnya dapat meraikan hari penting orang yang disayangi

    ReplyDelete
  11. Sedapnyaa kek tu.. happy birthday dania..

    Hari ni tarikh abg jijah meninggal.. sedihnya

    ReplyDelete
  12. Comelnya kek birthday Dania.
    Siap ada minion, ada rumah..

    ReplyDelete
  13. Hehe. Saya baca dr depan. Yup, kejap je dah besar kan anak sedara :)

    ReplyDelete
  14. selamat hari lahir Dania..semoga membesar dgn baik ye

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS