HAPPY BIRTHDAY DANIA SAYANG



Hari ni 7 Januari 2015. Ulangtahun anak sedara perempuan kesayang saya iaitu Nurin Batrisyia Dania yang ke 9 tahun. Maklumlah anak sedara perempuan sorang je. Yang lain semua lelaki :)
Dah besar dah kesayangan Mak Ude ni yer.

Dania atau lebih manje dengan nama Nya je. hihi.. Senang menyebut. 

Moga diberikan kesihatan yang baik. 
Moga dimurahkan rezeki.
Moga berjaya di dunia dan akhirat.
Moga berjaya dunia dan akhirat,
Moga menjadi anak yang solehah.

Banyak lagi yang Ieja nak cakap, tapi biar Ieja cakap sendiri face to face gitu. hihihi.. 

Ni Ieja pinjam gambar kek yang mama Nya beli tu. hikhik..



p/s: Anak-anak sedara memang panggil Ieja je. Tak panggil pun gelaran Mak Ude. hihi.. 



Previous
Next Post »

18 comments

Click here for comments
7 January 2015 at 07:44 ×

sannah helwah utk adik tu..hehe..seronok kan kalau makcik saudara smua rapat dgn kita..

Balas
avatar
admin
7 January 2015 at 07:45 ×

Selamat hari lahir Nya...

Balas
avatar
admin
7 January 2015 at 09:17 ×

Salam perkenalan ieja :) jemput singgah blog saya yer.. nama sy eija jugak hihi

#Happy bufday dania.. semoga panjang umur dan diberikan kesihatan yang baik2.. belajar rajin2 yer

Balas
avatar
admin
7 January 2015 at 09:44 ×

happy birthday Nurin...

Balas
avatar
admin
7 January 2015 at 11:50 ×

hepi besday dania..semoaga jd anak yg baik dan berjaya dunia akhirat

Balas
avatar
admin
7 January 2015 at 12:07 ×

comei kek..siap ada pokok nyok lagi

Balas
avatar
admin
7 January 2015 at 12:52 ×

Happy birthday untuk Diana tu yer
^-^

Balas
avatar
admin
7 January 2015 at 22:12 ×

cntik keknya..
alahai mak ude nape x panggil mak ude je ?

psstt: aamiin
in shaa Allah :)

Balas
avatar
admin
wa
7 January 2015 at 22:43 ×

Happy Birthday Nurin ...moga jagi anak yang solehah dan jaga m uda baik2 ya....

Balas
avatar
admin
8 January 2015 at 00:39 ×

selamat menyambut ulang tahun dania ... seronok tu ramai yg sayang demand pun blh dapat pe ... hehehee

Balas
avatar
admin
8 January 2015 at 02:41 ×

happy birthday to you.. happy birthday to you.. happy birtday to dania.. happy birthday to you..

Balas
avatar
admin
8 January 2015 at 08:32 ×

bestnya dapat meraikan hari penting orang yang disayangi

Balas
avatar
admin
8 January 2015 at 12:24 ×

sedapnya tgk kek dia..

Balas
avatar
admin
12 January 2015 at 13:15 ×

Sedapnyaa kek tu.. happy birthday dania..

Hari ni tarikh abg jijah meninggal.. sedihnya

Balas
avatar
admin
14 January 2015 at 11:05 ×

Comelnya kek birthday Dania.
Siap ada minion, ada rumah..

Balas
avatar
admin
14 January 2015 at 22:58 ×

Hehe. Saya baca dr depan. Yup, kejap je dah besar kan anak sedara :)

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 12:38 ×

selamat hari lahir Dania..semoga membesar dgn baik ye

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment