NASI AYAM SEDAP!



Hai, sampai hati tau.. Malam-malam hantar gambar nasi ayam. Dahlah air tangan mak pulak tu, dah bergenang air mata ni.. Hihi. Sensitif tak habis-habis.. 

Dapat gambar ni dari wassap family.. Kakak, abang dan adik dok cerita kesedapan nasi ayam yang mak masak siang tadi.. Alhamdulillah, bestnya korang.. Apakan daya, saya jauh kan.. Takpe, dapat tengok gambar pun dah ok dah.. 

Ni yang rasa hati membuak-buak nak balik kampung. InsyaAllah,.. 

Kerinduan kepada keluarga tetap membara...

Previous
Next Post »

34 comments

Click here for comments
25 January 2015 at 21:35 ×

Air tangan IBU tiada tandingannya kan..wana pun suka makan nasi ayam yang mama wana buat..memang super sedap ^_^

Balas
avatar
admin
25 January 2015 at 22:32 ×

tengok pun dah nampak sedap. terliurnyaa lahh tengok. :D
jemput join segmen saya awak ^__^

Balas
avatar
admin
25 January 2015 at 22:39 ×

sedapnyaaa nasi ayam tuu

Balas
avatar
admin
25 January 2015 at 23:27 ×

masakan mak sendiri memang yg paling terbaik..

Balas
avatar
admin
26 January 2015 at 00:29 ×

wah sdpnye..sy pn terliur hihi

Balas
avatar
admin
26 January 2015 at 11:25 ×

mak masak ape pun sedap je ... rindu mak aku ... semoga arwah tenang di sana

Balas
avatar
admin
26 January 2015 at 13:25 ×

sabar yae rose.. nanti dapat balik minta je apa nak mesti mak buatkan *-*

Balas
avatar
admin
26 January 2015 at 17:21 ×

Sedapnya nasi ayam..

Balas
avatar
admin
26 January 2015 at 20:39 ×

kalau mak masak semua sedap meh

Balas
avatar
admin
26 January 2015 at 22:15 ×

kelau mak masak mmg tiada tandingannya...ternanti2 masakan mak

Balas
avatar
admin
26 January 2015 at 22:26 ×

Aaaaaa. Mesti meleleh air liuq. Akk buat sndiri Je. Hehe

Balas
avatar
admin
28 January 2015 at 23:44 ×

Sian kat Ros.
Jangan sedih2 tau.
Ros ada mintak transfer kan?
Dah ada jawapan ke?

Balas
avatar
admin
29 January 2015 at 19:55 ×

Wow..btukar wajah dh blog...nice...ayut dtg tgk nasi ayam ros je jgk...same2x tgk gambar je ea ros :)

Balas
avatar
admin
30 January 2015 at 09:53 ×

mak masak apa pun ttp masuk perut.. hehehe..

Balas
avatar
admin
31 January 2015 at 07:12 ×

Jangan sedey,...nanti jumpa mak, request mak buat banyak2 utk rose ye :)

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:15 ×

Ye kak farrah.. Bila balik kampung, Ros nak makan masakan mak dan mak pula nak makan masakan Ros;)

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:16 ×

Masakan mak sedap;)

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:17 ×

Iya saja tukar wajah blog ni, konon konon sempena 2015.. Hikhik

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:17 ×

Sedap ;) Budak suka nasi ayam ke?

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:18 ×

Ada mintak.. Tapi jawapannya ' takde kekosongan'.. Huhu

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:19 ×

Buat? Asyik tak terbuat je. Macam mana ni.. Hihi

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:20 ×

Betul tu Jijah.. Sebab mak masak dgn kasih sayang kan...

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:21 ×

Ye.. Nak.... Hikhik

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:21 ×

Ye mak memang terbaik!

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:22 ×

Alamak, dah terlepas.. Tak sempat join ;(

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:23 ×

Ye Syira.. Nanti balik kg, nak minta tolong mak masakkan ;)

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:25 ×

Ajak Ros balik kampung ke ni Ciksu??? Uwaaa nak balik...

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:25 ×

Thanx kak Aishah ;)

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment