PENGOMEN SETIA DISEMBER 2014


Yeay, dah selesai blogwalking ke semua blog yang ada kat senarai comment.. Alhamdulillah, setelah sekian lama tertangguh, akhirnya dapat diselesaikan jugak :)

Bila dah habis bw, baru boleh publish komen tu kan. Pastu, baru boleh check senarai Pengomen Setia )

Inilah senarai untuk bulan Disember 2014


Jom singgah ke blog mereka yang semestinya terbaik dan ramah -tamah :)


*Link White Lily tak boleh buka, tak tahu kenapa :(



Terima kasih buat semua yang sudi memeriahkan blog Ros yer.. Tak kisah sama ada tersenarai atau tidak, anda memang terbaik!







Previous
Next Post »

12 comments

Click here for comments
3 January 2015 at 20:09 ×

Salam maulidur rasul. Lama tak jenguk, Ros.
Sihat ke?

Balas
avatar
admin
4 January 2015 at 00:32 ×

wah dr. shikin juara tu ...

Balas
avatar
admin
4 January 2015 at 19:15 ×

tahniah rajin betul komen mengomen :)

Balas
avatar
admin
4 January 2015 at 19:55 ×

rajin2 mereka dtg komen.. meriah blog :)

Balas
avatar
admin
5 January 2015 at 13:49 ×

memang semua ni kaki komen kekeke..

Balas
avatar
admin
6 January 2015 at 15:26 ×

tertera kasih... tersenarai juga heheheh

Balas
avatar
admin
6 January 2015 at 22:58 ×

Doranh ni memanh top.commentator. hihu

Balas
avatar
admin
7 January 2015 at 22:37 ×

alhamdulillah
tahniah buat kesemuanya :)

Balas
avatar
admin
9 January 2015 at 10:51 ×

rajinnye sampai 3o tu komen.. ^_^

Balas
avatar
admin
14 January 2015 at 23:15 ×

Hehe. Nampak nama saya kat situ :)
Thanks kak ros singgah blog saya juga ^^

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 12:41 ×

kalau ada masa boleh lah datang melawat sini

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment