PENGOMEN SETIA DISEMBER 2014 - INILAH REALITI

Saturday, 3 January 2015

PENGOMEN SETIA DISEMBER 2014


Yeay, dah selesai blogwalking ke semua blog yang ada kat senarai comment.. Alhamdulillah, setelah sekian lama tertangguh, akhirnya dapat diselesaikan jugak :)

Bila dah habis bw, baru boleh publish komen tu kan. Pastu, baru boleh check senarai Pengomen Setia )

Inilah senarai untuk bulan Disember 2014


Jom singgah ke blog mereka yang semestinya terbaik dan ramah -tamah :)


*Link White Lily tak boleh buka, tak tahu kenapa :(



Terima kasih buat semua yang sudi memeriahkan blog Ros yer.. Tak kisah sama ada tersenarai atau tidak, anda memang terbaik!







12 comments:

  1. Salam maulidur rasul. Lama tak jenguk, Ros.
    Sihat ke?

    ReplyDelete
  2. tahniah rajin betul komen mengomen :)

    ReplyDelete
  3. rajin2 mereka dtg komen.. meriah blog :)

    ReplyDelete
  4. memang semua ni kaki komen kekeke..

    ReplyDelete
  5. tertera kasih... tersenarai juga heheheh

    ReplyDelete
  6. Doranh ni memanh top.commentator. hihu

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah
    tahniah buat kesemuanya :)

    ReplyDelete
  8. rajinnye sampai 3o tu komen.. ^_^

    ReplyDelete
  9. Hehe. Nampak nama saya kat situ :)
    Thanks kak ros singgah blog saya juga ^^

    ReplyDelete
  10. kalau ada masa boleh lah datang melawat sini

    ReplyDelete