PETUA HILANGKAN MENGANTUK



Dah tengahari ni, mata jadi kecik je. Aduhai.. mengantuknya rasa.. Letih gaya macam buat kerja berat sangat. hihi.. Tapi, itulah kenyataannya hari ni.. Rasa mengantuk sangat ni.. Time rehat ni, lagilah mencabar. Meja kat office ni memanggil-manggil suruh lelapkan mata.. hihi. Tak boleh jadi ni. Kalau tidur waktu rehat sekejap, nanti sakit kepala pula bila bangun.. sabar..sabar.. 
Tu yang gigih menaip entry ringkas ni.. Dala keadaan mengantuk lagi. Memang special entry ni. hikhik.. 

Ada ke petua nak hilangkan mengantuk yang datang tiba-tiba di waktu rehat?.. Mengadanya, nak petua bagai, kan?...

Ok la, dah nampak kecik besar, kecik besr je skrin komputer ni.. Nak pergi cuci muka dulu, bagi segar :)


Previous
Next Post »

17 comments

Click here for comments
25 January 2015 at 17:18 ×

petua hilangkan mengantuk ni tidur je ... heeee

Balas
avatar
admin
25 January 2015 at 18:16 ×

Selalunya gagahkan diri juga...sebab nak kena tengok patient.

Balas
avatar
admin
25 January 2015 at 20:16 ×

hehe..memang best kalau dapat tidur time mengantuk..kalau wana selalu sapukan minyak kapak dekat mata..tapi jangan la dekat mata sangat..kang ada yang pedih pula..aroma minyak kapak tu buat mata wana jadi segar..

Balas
avatar
admin
25 January 2015 at 22:18 ×

kalau saya..time dlm class ka..saya akan main hanset, xpon lukis apa2 ja... n habis kuat tdo ja..hihu dh xthn sgt

Balas
avatar
admin
26 January 2015 at 20:40 ×

mengantuk di waktu rehat? tidur je lah hihih

Balas
avatar
admin
26 January 2015 at 22:18 ×

kalau mgantuk mmg xjdi keja..jijah selalu amik air gosok kat mata..hahaha

Balas
avatar
admin
26 January 2015 at 22:28 ×

Minum air putih banyak2 or tidur 20 minit. Hehe

Balas
avatar
admin
29 January 2015 at 19:13 ×

Sembang dengan kawan sebelah hilang ngantok. Tak pun g jalan2. Hehe

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 08:11 ×

zzzz itu yang terbaik.. Tapi tu kalau kalau kat rumah.. Kat office tak boleh gitu...

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 08:11 ×

Ye memang kena bertahan jugak kan...

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 08:12 ×

Ye minyak cap kapak memang best.. Sentiasa ada dalam beg Ros.. Hihi

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 08:13 ×

Dah tak terdaya nak main hp dik... Macam ada batu kat mata, hihihi...

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 08:13 ×

Sekejap sangat kak Jm.. Takut sakit kepala pulak

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 08:14 ×

Ye cadangan yang baik. Hihi...

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 08:15 ×

Kawan sebelah takde.. Cuti bersalin.. Hihi...

Balas
avatar
admin
21 May 2015 at 14:48 ×

utk hilangkan mengantuk...jom tidur....
hheheee

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment