COCONUT SNOW ICE CREAM DI BATU PAHAT


Sedapnya... Sampai hati kan, hantar gambar je.. Hantarlah yang betul-betul;) hihi..

Previous
Next Post »

18 comments

Click here for comments
14 February 2015 at 13:16 ×

Wowww, bestnye nampak.. ^_^

Balas
avatar
admin
14 February 2015 at 13:33 ×

Amboi..terliur la tengok..huhu T__T

Balas
avatar
admin
14 February 2015 at 21:57 ×

sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! nanti saya akan datang ke batu pahat in shaa ALLAH. coconut ice cream ni boleh dapat kat mana-mana ke kak?

Balas
avatar
admin
15 February 2015 at 00:53 ×

Dapat gambar dari what's app lagi ler tu.
Hehe..syian Ros.

Balas
avatar
admin
15 February 2015 at 01:28 ×

Tu la tengok gambar tak tahan.. Nakkk

Balas
avatar
admin
15 February 2015 at 01:28 ×

Samalah kita kak Wana;)

Balas
avatar
admin
15 February 2015 at 01:30 ×

Yeke Amy.. Kalau ade rezeki, dapat kita jumpa nanti! Dah banyak kedai yang jual. Kalau yang ni, husband kak Ros cakap dekat bandar Batu Pahat. Kedai yang dekat dengan pejabat pos..

Balas
avatar
admin
15 February 2015 at 01:31 ×

Ye kak Shikin. Tabah saya terima gambar kat wassap . Hihu

Balas
avatar
admin
15 February 2015 at 08:12 ×

akak pun sama..sampai hati pos gambar ni.. aduh.
mcm2 ya,dlm pasu,dlm lesung batu..dlm kelapa la..tp dlm kelapa okay la jga.. hehhe

Balas
avatar
admin
15 February 2015 at 08:37 ×

Uishhhhh sedapnya nampak! Menggoda selera betul!

Balas
avatar
admin
15 February 2015 at 13:45 ×

kat mna ni..xleh jadi la...

Balas
avatar
admin
15 February 2015 at 13:45 ×

kat mna ni..xleh jadi la...

Balas
avatar
admin
15 February 2015 at 20:26 ×

sedapppppnyaaaa!! mane nk cari kat PD nii

Balas
avatar
admin
dya
16 February 2015 at 12:21 ×

akk kat area mane nih?dya duk bp tak pernah nmpak pun.

Balas
avatar
admin
16 February 2015 at 13:28 ×

Sekarang ada aiskrim lesung batu..huhu kat melaka..

Balas
avatar
admin
17 February 2015 at 13:00 ×

Takpernah jumpa. Mcm2 dh skrg ni kan. Hehe

Balas
avatar
admin
17 February 2015 at 14:37 ×

mmg tak patut tau..buat sis JM terliur je tgh panas nih :-)

Balas
avatar
admin
25 February 2015 at 07:33 ×

adus.. skarang ni Kak Ros dah share gambar dengan kami pulak..
jadi Kak Ros bertanggungjawab ni.. kena banje kami semua =D

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment