COCONUT SNOW ICE CREAM DI BATU PAHAT

February 14, 2015


Sedapnya... Sampai hati kan, hantar gambar je.. Hantarlah yang betul-betul;) hihi..

You Might Also Like

18 comments

  1. Replies
    1. Tu la tengok gambar tak tahan.. Nakkk

      Delete
  2. Amboi..terliur la tengok..huhu T__T

    ReplyDelete
  3. sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! nanti saya akan datang ke batu pahat in shaa ALLAH. coconut ice cream ni boleh dapat kat mana-mana ke kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke Amy.. Kalau ade rezeki, dapat kita jumpa nanti! Dah banyak kedai yang jual. Kalau yang ni, husband kak Ros cakap dekat bandar Batu Pahat. Kedai yang dekat dengan pejabat pos..

      Delete
  4. Dapat gambar dari what's app lagi ler tu.
    Hehe..syian Ros.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye kak Shikin. Tabah saya terima gambar kat wassap . Hihu

      Delete
  5. akak pun sama..sampai hati pos gambar ni.. aduh.
    mcm2 ya,dlm pasu,dlm lesung batu..dlm kelapa la..tp dlm kelapa okay la jga.. hehhe

    ReplyDelete
  6. Uishhhhh sedapnya nampak! Menggoda selera betul!

    ReplyDelete
  7. sedapppppnyaaaa!! mane nk cari kat PD nii

    ReplyDelete
  8. akk kat area mane nih?dya duk bp tak pernah nmpak pun.

    ReplyDelete
  9. Sekarang ada aiskrim lesung batu..huhu kat melaka..

    ReplyDelete
  10. Takpernah jumpa. Mcm2 dh skrg ni kan. Hehe

    ReplyDelete
  11. mmg tak patut tau..buat sis JM terliur je tgh panas nih :-)

    ReplyDelete
  12. adus.. skarang ni Kak Ros dah share gambar dengan kami pulak..
    jadi Kak Ros bertanggungjawab ni.. kena banje kami semua =D

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS