EPISOD AKHIR ISTIKHARAH CINTA



Walau tak ikut sangat drama ni setiap hari, tapi malam ni tengok je lah. Sebabnya malam ni episod akhir. Tapi tengok sampai pukul 10 je lah. Tak boleh tengok sampai habis. Sebab pukul 10 nanti nak tengok Maharajalawak akhir..


Previous
Next Post »

18 comments

Click here for comments
6 February 2015 at 21:33 ×

wana x sempat nak layan istikarah cinta..bz..tapi final MLM pasti tengok..hihi

Balas
avatar
admin
6 February 2015 at 21:45 ×

Tengah tgk skrg ni.. geram pula tgk

Balas
avatar
admin
7 February 2015 at 08:10 ×

cita ni saya tgk..hihi
syok lakonan Zul tu... romantiknya.. masih ada ka laki seperti Airil wujud..

Balas
avatar
admin
7 February 2015 at 09:50 ×

Cite ni akak tak follow. Ikut masa first week je lepas tu tak layan dah :)

Balas
avatar
admin
7 February 2015 at 10:11 ×

Samalah, tak dapat nak tengok sampai habis sebab layan MLM..

Balas
avatar
admin
7 February 2015 at 10:24 ×

hahah.a..saya pun tertengok tapi minit terakhir..
sbb memang tak minat drama ni.. huhu
dah agak ending gimana.. lol

Balas
avatar
admin
7 February 2015 at 22:21 ×

Tengok kejap je. Pukul 10 terus alih remote, tengoj MLM ;)

Balas
avatar
admin
7 February 2015 at 22:21 ×

Memang geram Jijah. Ros asyik alih tv ja.. Huhu

Balas
avatar
admin
7 February 2015 at 22:22 ×

Tak sure ade ke tak jenis macam watak Airil tu. Hihi

Balas
avatar
admin
7 February 2015 at 22:23 ×

Terbalik ngan Ros. Awal ros tak ikut sangat. Dah last-last baru ikut...

Balas
avatar
admin
7 February 2015 at 22:23 ×

Terbalik ngan Ros. Awal ros tak ikut sangat. Dah last-last baru ikut...

Balas
avatar
admin
7 February 2015 at 22:24 ×

Hihi. Mestilah kan ;)

Balas
avatar
admin
7 February 2015 at 22:24 ×

Hihi layankan aje...

Balas
avatar
admin
8 February 2015 at 21:15 ×

Tak tengok... Ker ada tengok sekali..
Ermmm x ingat.

Balas
avatar
admin
9 February 2015 at 16:40 ×

memang tidaklah CT follow citer ni..
habis da eh.. hehehe kalo dak penuh timeline fesbuk dengan status kwn2 pasal dramani

Balas
avatar
admin
13 February 2015 at 09:24 ×

Xtgk pun ros.. sbb mlm tu sibuk buat hantaran. Huhu

Balas
avatar
admin
13 February 2015 at 12:05 ×

haha..sempat lagi kan..^_^

Balas
avatar
admin
14 February 2015 at 22:27 ×

even tengok keja2 pun, best ke kak Ros? saya x pernah layan pun cerita ni.

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment