EPISOD AKHIR ISTIKHARAH CINTA

February 06, 2015



Walau tak ikut sangat drama ni setiap hari, tapi malam ni tengok je lah. Sebabnya malam ni episod akhir. Tapi tengok sampai pukul 10 je lah. Tak boleh tengok sampai habis. Sebab pukul 10 nanti nak tengok Maharajalawak akhir..


You Might Also Like

18 comments

  1. wana x sempat nak layan istikarah cinta..bz..tapi final MLM pasti tengok..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengok kejap je. Pukul 10 terus alih remote, tengoj MLM ;)

      Delete
  2. Tengah tgk skrg ni.. geram pula tgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang geram Jijah. Ros asyik alih tv ja.. Huhu

      Delete
  3. cita ni saya tgk..hihi
    syok lakonan Zul tu... romantiknya.. masih ada ka laki seperti Airil wujud..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sure ade ke tak jenis macam watak Airil tu. Hihi

      Delete
  4. Cite ni akak tak follow. Ikut masa first week je lepas tu tak layan dah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terbalik ngan Ros. Awal ros tak ikut sangat. Dah last-last baru ikut...

      Delete
    2. Terbalik ngan Ros. Awal ros tak ikut sangat. Dah last-last baru ikut...

      Delete
  5. Samalah, tak dapat nak tengok sampai habis sebab layan MLM..

    ReplyDelete
  6. hahah.a..saya pun tertengok tapi minit terakhir..
    sbb memang tak minat drama ni.. huhu
    dah agak ending gimana.. lol

    ReplyDelete
  7. Tak tengok... Ker ada tengok sekali..
    Ermmm x ingat.

    ReplyDelete
  8. memang tidaklah CT follow citer ni..
    habis da eh.. hehehe kalo dak penuh timeline fesbuk dengan status kwn2 pasal dramani

    ReplyDelete
  9. Xtgk pun ros.. sbb mlm tu sibuk buat hantaran. Huhu

    ReplyDelete
  10. even tengok keja2 pun, best ke kak Ros? saya x pernah layan pun cerita ni.

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion