LAYAN MARUKU DULU - INILAH REALITI

Friday, 6 February 2015

LAYAN MARUKU DULU



Dalam tak sedar, laju je mulut ni mengunyah,.. BAHAYA ni. Kalau dah mula, susah nak berhenti. Nyum nyum sedapnya maruku ni.. Hihi.



22 comments:

  1. klu makan ni mmg susah nak stop

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha memang kak.. Laju je mengunyah

      Delete
  2. Huh!... Dah lama tak mamam muruku.. Sodap tu...

    ReplyDelete
  3. maruku mkn sambil tgk tv tak perasan nt rupanya dah habis..hehe

    ReplyDelete
  4. Hehehe..kan2..nk2 yg mmg sedp betul..lagilah laju2..sedar2 eh..dh kosong..hehe

    ReplyDelete
  5. nyum nyummm... sedapnya...hehe

    ReplyDelete
  6. oh, tengah santai2 makan muruku ya..bestnya..memang selagi tak habis selagi tu la mulut tak berenti mengunyah kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi betul kak.. Tak boleh layan sangat mulut ni mengunyah.. Banyak mane pun habis kang.. Hihi

      Delete
  7. Mmg kalau tgh free2 makan kudap kudapan mmg sedap je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iye Jijah.. Kruk krak kruk krak dok mengunyah!

      Delete
    2. Iye Jijah.. Kruk krak kruk krak dok mengunyah!

      Delete
  8. sambil tgk tv smbil mengunyah.... sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ZF. Mata tengok tv, mulut mantain dok mengunyah. Hihi

      Delete
  9. kudap kudapan yang paling best untuk menonton tb..hahaha

    ReplyDelete
  10. murku spesis ni saya tak berapa gemar..sbb kecil sangat..hahaha

    ReplyDelete
  11. hakhak.. memang yang krup krap krup krap tu asyik aje kalo makan.

    ReplyDelete
  12. saya suka maruku! tapi ayah saya lagi obses. kalau tengok drama, kompem maruku kena ada. hehehee

    ReplyDelete