LAYAN MARUKU DULU



Dalam tak sedar, laju je mulut ni mengunyah,.. BAHAYA ni. Kalau dah mula, susah nak berhenti. Nyum nyum sedapnya maruku ni.. Hihi.



Previous
Next Post »

22 comments

Click here for comments
6 February 2015 at 15:55 ×

klu makan ni mmg susah nak stop

Balas
avatar
admin
6 February 2015 at 16:06 ×

Huh!... Dah lama tak mamam muruku.. Sodap tu...

Balas
avatar
admin
6 February 2015 at 16:47 ×

maruku mkn sambil tgk tv tak perasan nt rupanya dah habis..hehe

Balas
avatar
admin
6 February 2015 at 16:51 ×

Hehehe..kan2..nk2 yg mmg sedp betul..lagilah laju2..sedar2 eh..dh kosong..hehe

Balas
avatar
admin
6 February 2015 at 18:53 ×

nyum nyummm... sedapnya...hehe

Balas
avatar
admin
6 February 2015 at 20:54 ×

oh, tengah santai2 makan muruku ya..bestnya..memang selagi tak habis selagi tu la mulut tak berenti mengunyah kan :)

Balas
avatar
admin
6 February 2015 at 21:49 ×

Mmg kalau tgh free2 makan kudap kudapan mmg sedap je

Balas
avatar
admin
7 February 2015 at 08:11 ×

sambil tgk tv smbil mengunyah.... sedap

Balas
avatar
admin
7 February 2015 at 10:11 ×

kudap kudapan yang paling best untuk menonton tb..hahaha

Balas
avatar
admin
7 February 2015 at 10:23 ×

murku spesis ni saya tak berapa gemar..sbb kecil sangat..hahaha

Balas
avatar
admin
7 February 2015 at 22:28 ×

Haha memang kak.. Laju je mengunyah

Balas
avatar
admin
7 February 2015 at 22:29 ×

Sesekali makan memang sedap ;)

Balas
avatar
admin
7 February 2015 at 22:30 ×

Hihi betul kak.. Tak boleh layan sangat mulut ni mengunyah.. Banyak mane pun habis kang.. Hihi

Balas
avatar
admin
7 February 2015 at 22:31 ×

Iye Jijah.. Kruk krak kruk krak dok mengunyah!

Balas
avatar
admin
7 February 2015 at 22:31 ×

Iye Jijah.. Kruk krak kruk krak dok mengunyah!

Balas
avatar
admin
7 February 2015 at 22:33 ×

Ye ZF. Mata tengok tv, mulut mantain dok mengunyah. Hihi

Balas
avatar
admin
7 February 2015 at 22:34 ×

Thats true cik Mimie!hikhik

Balas
avatar
admin
7 February 2015 at 22:35 ×

Ooo Nana suka yg besar ek...

Balas
avatar
admin
8 February 2015 at 21:15 ×

Kalau ngadap ni sebalang pun x cukup.

Balas
avatar
admin
9 February 2015 at 16:40 ×

hakhak.. memang yang krup krap krup krap tu asyik aje kalo makan.

Balas
avatar
admin
13 February 2015 at 09:24 ×

Dapnya kalau makan smbil tgk tv

Balas
avatar
admin
14 February 2015 at 22:28 ×

saya suka maruku! tapi ayah saya lagi obses. kalau tengok drama, kompem maruku kena ada. hehehee

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment