SELAMAT MALAM DARI MEOW



Belanja gambar anak-anak Meow je malam ni. Hari ni hari pertama kerja setelah bercuti seminggu untuk raya cina. So, agak busy sikitlah kan. Keadaan biasa semua pekerja yang masuk kerja setelah bercuti panjang. Meja berselerak, penuh dokumen, borang dan fail-fail. Heeee... Alhamdulillah, tadi dah settlekan ;)
Esok pula ada taklimat kursus, dan juga ada audit EKSA. Selamat menempuhi hari esok buat semua rakan-rakan sepejabat. Hihi. Kita redah je...

Blog memang tak sempat nak jenguk. Tapi, sempat singgah beberapa blog, baca isu-isu panas. Hahhahaha. Isu apakah? 

Ops lupa nak bagitahu. Kat atas ni gambar anak-anak kucing mak mertua saya di Jitra. Saya ni kan takutkan kucing. Hihi. So, bila balik kampung je dapat tengok kucing-kucing.. Punyalah banyak. Macam-macam jenis ada. Ok, nanti saya share lagi ya :)


Previous
Next Post »

11 comments

Click here for comments
25 February 2015 at 21:35 ×

Tomeiiinyeeeee... Gerammm!

Balas
avatar
admin
25 February 2015 at 22:41 ×

Alahai comelnya..suka3x..hihi..

Balas
avatar
admin
25 February 2015 at 22:42 ×

Rehat yang cukup untuk menempuh hari esok ya ros :)

Balas
avatar
admin
26 February 2015 at 08:22 ×

takut kucing? x perlu takutlah kucing kan jinak :-) penggeli kot!

Balas
avatar
admin
26 February 2015 at 08:28 ×

comelnye kucing.. geram je.. kami kat sini pon busy eksa.. penat betul.. dari 5s ke eksa..

Balas
avatar
admin
26 February 2015 at 11:41 ×

comelnye anak kucing tu :) Cik Mimie ada sekor je kucing kat rumah..terlebih manja..

Balas
avatar
admin
26 February 2015 at 13:14 ×

Huehue.

Rajennye keje ros

Balas
avatar
admin
1 March 2015 at 01:10 ×

Owh..ingatkan Ros bela kucing pulak.
Nanti takut dia.tangkap Nemo2 dalam aquarium. Hehe..

Balas
avatar
admin
6 March 2015 at 21:41 ×

geeeeeebus !! comel..

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment