TERIMA HADIAH DARI BLOGGER JIJAH

February 15, 2015



Hadiah dari Jijah kerana menjadi salah seorang Pengomen Tegar di blog beliau. Terima kasih Jijah! Dah selamat terima pun;) Alhamdulillah.. Cantik FM tu. Ada ikan Nemo. Macam kebetulan pula sebab saya pun ada jaga ikan Nemo kan;) 

Moga hubungan kita sesama blogger bertambah erat!

Jom singgah ke blog Jijah yer... Boleh kenal-kenal dengan blogget nurse kan :)

You Might Also Like

17 comments

  1. tahniah awal 2015 dah berapa hadiah akak dapat kan..rezeki murah.. :D
    kebetulan dpt nemo..hehehe..nasib fm ja,kalau dpt betul2 ada la kawan nemo kat rumah akak..hehe

    ReplyDelete
  2. salam hari minggu Ros, bestnye kan kalau dpt hadiah dari rakan2 blogger, mesti bertambah erat dan kalau dpt berjumpa live mmg happening lagi tu

    ReplyDelete
  3. wah tahniah sis :D

    jemput join yaa mana tahu rezeki ada disini
    http://mellyareenza.blogspot.com/2015/02/february-giveaway-by-mellya-and-friends.html

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah da sampai..terimakasih ros

    ReplyDelete
  5. comel hadiah tu..macam ikan peliharaan ros juga :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak ros :)
    Pasni tampal kt dinding akuarium nemo ^^

    ReplyDelete
  7. Tahniah..nk jejak jugak lah blog tu..tapi tuan rumah sudi ke terima kedatangan :-)

    ReplyDelete
  8. weeeewit dapat souvenir =) nemo akak ada kawan baru la cemni =p

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS