TERIMA HADIAH DARI BLOGGER JIJAH



Hadiah dari Jijah kerana menjadi salah seorang Pengomen Tegar di blog beliau. Terima kasih Jijah! Dah selamat terima pun;) Alhamdulillah.. Cantik FM tu. Ada ikan Nemo. Macam kebetulan pula sebab saya pun ada jaga ikan Nemo kan;) 

Moga hubungan kita sesama blogger bertambah erat!

Jom singgah ke blog Jijah yer... Boleh kenal-kenal dengan blogget nurse kan :)

Previous
Next Post »

17 comments

Click here for comments
15 February 2015 at 08:15 ×

tahniah awal 2015 dah berapa hadiah akak dapat kan..rezeki murah.. :D
kebetulan dpt nemo..hehehe..nasib fm ja,kalau dpt betul2 ada la kawan nemo kat rumah akak..hehe

Balas
avatar
admin
15 February 2015 at 09:21 ×

salam hari minggu Ros, bestnye kan kalau dpt hadiah dari rakan2 blogger, mesti bertambah erat dan kalau dpt berjumpa live mmg happening lagi tu

Balas
avatar
admin
15 February 2015 at 10:06 ×

wah..tahniah sis...:)

Balas
avatar
admin
15 February 2015 at 10:11 ×

Wah comel nemonya..

Balas
avatar
admin
15 February 2015 at 12:52 ×

wah tahniah sis :D

jemput join yaa mana tahu rezeki ada disini
http://mellyareenza.blogspot.com/2015/02/february-giveaway-by-mellya-and-friends.html

Balas
avatar
admin
15 February 2015 at 20:18 ×

alhamdulillah da sampai..terimakasih ros

Balas
avatar
admin
15 February 2015 at 21:32 ×

comel hadiah tu..macam ikan peliharaan ros juga :)

Balas
avatar
admin
16 February 2015 at 09:43 ×

tahniah ros..murah rezeki!

Balas
avatar
admin
17 February 2015 at 12:56 ×

Tahniah kak ros :)
Pasni tampal kt dinding akuarium nemo ^^

Balas
avatar
admin
17 February 2015 at 14:33 ×

Tahniah..nk jejak jugak lah blog tu..tapi tuan rumah sudi ke terima kedatangan :-)

Balas
avatar
admin
25 February 2015 at 07:14 ×

weeeewit dapat souvenir =) nemo akak ada kawan baru la cemni =p

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment