SILAP HARI LA PULAK - INILAH REALITI

Wednesday, 17 April 2013

SILAP HARI LA PULAK




Selamat pagi kawan-kawan.

Ok, sila ingat betul-betul ye. Hari ni hari Rabu, ok. Bukan hari Khamis.. hihihi..

Pesanan khas buat diri sendiri.. 

Boleh pulak pakai baju ala-ala batik sebab ingat hari ni hari Khamis. Adoyai... hihihi. (sebagai penjawat awam yang baik, saya memang pakai baju batik pada setiap Khamis) Wah, boleh gitu?...

Amboi, nak cepat je ye hari berlalu?.. hihi.. Ok, sekarang dah boleh terima hakikat hari ni baru hari Rabu., Jom, sambuung buat kerja :)




14 comments:

  1. Ada 2 pasang jer baju batik... Itu pon da xmuat he3

    ReplyDelete
  2. ahak3.... dia yg salah ari, msti kes berangan nk cpt lepak umah masa ujung minggu kn

    ReplyDelete
  3. eh..harini hari rabu ek..mun pon xengat harini hari ap..

    ReplyDelete
  4. terjadi juga kepada saya once a while... ^_^ lupa hari apa...

    ReplyDelete
  5. jemput join segmen pertama sy..byk hadiah menarik ;)

    http://www.miratulreyyah.my/2013/04/segmen-saya-nak-free-gift-by-miratul.html

    ReplyDelete
  6. same dengan fifi.. pakai baju ala2 batik hari ni.. :)

    ReplyDelete
  7. hahaha..pernah juga tersalah pakai..rasa lucu pula...

    ReplyDelete
  8. wahhh semangat nya akk,sy ni baju batik pon x berapa nk hade.

    ReplyDelete
  9. hahaha.. pakai batik ke harini? amboii eksaited nmpknya... ;p

    ReplyDelete
  10. pic berbatik, boleh ",

    *hadiah ros belom sampai tau..
    baru ni ciksu ciksu cuma dapat dari melaka n terengganu je

    ReplyDelete
  11. mesti tak sabar nak weekend ni. hehe..

    ReplyDelete
  12. Semangat nak weekend cepat tu...
    Hehhhehehh..

    ReplyDelete