TAK TAHU NAK LETAK TAJUK APE ...

April 15, 2013



 
Selamat petang semua.. 
Apa khabar semuanya?..  Diharapkan semuanyaberada dalam keadaan sihat.. Alhamdulilah. kita masih dipanjangkan usia untuk terus bernafas di Bumi Allah..
 
Hampir 2 minggu tidak updated blog.. Sepanjang 2 minggu ini juga, macam-macam yang berlaku.. Terima kasih pada yang sudi menjengah blog saya ni, sepanjang ketiadaan entry yang baru.. Terima kasih pada yang sudi bertanya khabar. Rasa terharu, kerana ada yang masih ingatkan diri ini.. Terima kasih, kawan-kawan blog. Diharap persahabatan kita semua di lama maya ini berkekalan :)
 
Banyak sebab mengapa saya terpaksa merehatkan diri dari dunia blog sebentar. Dalam 2 minggu ni, saya agak sibuk dengan tugas di pejabat yang amat padat. Jadi, tiada ruang untuk updated entry di siang hari. Balik kerja, sibuk dengan tugas di rumah.(hihi, macam la banyak benar kerjanya di rumah)...  Keadaan kesihatan jugak, kejap macam nak demam, kejap ok. Jadi mood nak berblog di malam hari terganggu sedikit.. 
 
Ok, kali ni, semangat nak berblog sudah kembali pulih..











You Might Also Like

12 comments

  1. bila da lama bercuti dari berblog.. mood pun ke laut..hehehe.. saya pun baru aktif balik lepas cuti ni..

    ReplyDelete
  2. rindu kat rose..skg rose sihat tak?

    ReplyDelete
  3. selamat kembali...patutlah lama senyap... he he he...

    ReplyDelete
  4. welcome back rose. jaga kesihatan tau. ;)

    ReplyDelete
  5. mang kadang2 ada satu tahap tu nak bukak blog pun malas.... tu pun bl keadaan tak mengizinkan...

    ReplyDelete
  6. johor sangat panas.. tak tahan.. ufairah sampai demam dan ulser..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS