TIDUR DI MUZIUM SAMUDERA, MELAKA

June 18, 2013




Dalam entry MUZIUM SAMUDERA, MELAKA yang saya updated semalam kan, saya dapat 2 komen yang buat saya rasa tertanya-tanya.. 



Eh, yeke boleh tido kat dalam kapal tu?.. Serius ke?.. 

Kalau suruh saya, memang saya tak nak la.. Takut.. hihi..

Saya pun terus ajukan soalan kepada makcik saya, iaitu MakCik Google.. Dengan sekelip mata je dia jawab tau..(ok, tak kelakar!)

Memang boleh rupanya. Sila baca kat SINI untuk makluman lanjut.. Dan banyak jugak blog-blog yang updated pasal ni.. 

Kepada yang pernah tidur dalam kapal ni, Hohoho, anda memang hebat!

Hasil pembacaan saya, seorang dikenakan bayaran  RM95.00. Terhad untuk 20 orang satu malam. (betulkan saya, jika saya salah)

You Might Also Like

12 comments

  1. erm..ok... kalau bagi saya duit 2 juta baru pikir balik nak tidur dalam tu...ekekekeke...cam scary jer...

    ReplyDelete
  2. huhu.. nampak mcm best sbb tido reramai kat hall.. atas tilam biasa je.. takut pun ada jgk. ;)

    ReplyDelete
  3. oooooo baru tau... tak gamakler kot kalau ngan anak2.. kalau akak sorang bolehjer...

    ReplyDelete
  4. ooo...baru saya tau. tq share!

    ReplyDelete
  5. hahaha..kalau bg kt saya pun, taknak lah..seriau je

    ReplyDelete
  6. kalau boleh pon... xmo he3... seram meyh ha3

    ReplyDelete
  7. erkk...seram kot..x nak la...huhuhu...

    ReplyDelete
  8. tak pernah la pulak pi tidor dalam tu

    ReplyDelete
  9. ish ... baik tdo kat hotel. heheh

    ReplyDelete
  10. baru first time dengar.. akk penah masuk je.. tak tau pulak boleh tidur..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS