AMALAN MURAH REZEKI

September 18, 2013



Jom kita amalkan sama-sama :)

SUMBER GAMBAR : FACEBOOK



Kadang-kadang ada yang takut untuk bersedekah/derma.. Takut duitnya habis atau berkurang.. Jangan jadi macam tu ye.. Jika kita bersedekah/derma, tak berkurang pun harta/duit kita. Malah Allah akan gandakan lagi.. Banyak kelebihan bersedekah.. Jadiakan ia satu amalan kita.. Dan jika tangan kanan menghulur, jangan biar tangan kiri tahu.. 






You Might Also Like

13 comments

  1. Alhamdulillah, perkongsian yang baik

    ReplyDelete
  2. teringin nak share kat opismate he3

    ReplyDelete
  3. thanks for this peringatan buat saya

    ReplyDelete
  4. thx for sharing...tul tu..sesetengah org takut nk derma...padahal dari derma tu la akan menambahkan lg rezeki..

    ReplyDelete
  5. amalan yg baik pasti ada ganjarannya kan.. in shaa Allah... ;)

    ReplyDelete
  6. info yang sangat menarik.. even duit tengah nipis pon.. bersedekah lah.. selalu pasang niat dalam hati.. takkan habis duit kalau aku sedekah.. inshaAllah.. Allah akan gandakan..

    ReplyDelete
  7. In shaa Allah semoga kita semua tergolong dalam golongan yg pemurah

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS