HOUSE OF MINI (DONUT MINI) - INILAH REALITI

Monday, 30 September 2013

HOUSE OF MINI (DONUT MINI)




2 minggu sudah saya ke Aeon Bukit Indah, Johor Bahru. Pergi dengan kengkawan office. Maklumlah, hari jumaat kan rehat lama.. Hihi. 

Bila sampai Aeon ternampak lah kedai yang jual donut mini ni. Eh, bukan donut je yang ada, cupcake pun ada. Semuanya saiz mini. Apalagi kitorang pun beli la donut ni. Cuma cupcake je tak beli sebab dah kenyang. Comel -comel belaka tau.

Pada saya, bagus tau dia buat saiz mini macam ni. Yela, kadang-kadang kita beli yang besar tu, makan tak habis.. Kan dah membazir. Bila ada saiz.mini.ni, kita boleh rasa pelbagai perisa kan?... Saya tak tahu kat tempat lain ada ke tak.. Cuma setakat yang saya tahu di Aeon Buku
it Indah... 

Try la ye :-)



14 comments:

  1. assalamualaikum ros....sedapnya tengok donut tu...:)

    ReplyDelete
  2. lama akak tak lyn donut gini... yg mini pun lama tak lyn nih...

    ReplyDelete
  3. wuwuuuww..terliur dah ni ..sedapnyeee..

    ReplyDelete
  4. Yummy...dah mcm big apple ngn jco....

    ReplyDelete
  5. mcm big apple je.. kalo saiz mini cukop ke? mcm x puas mkn je dear..hihi...

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum
    hai dah lunch ke?
    hari ini anum bz sangat2

    ReplyDelete
  7. akak suka donut yang big apple tu..mmm yumm

    ReplyDelete
  8. mun pon xpernah lagi jumpe donut mini mcm gini..

    ReplyDelete
  9. besar mana mininya ni..? bagus bagi kat bebudak kan camni..

    ReplyDelete
  10. jijah doakan reeza pregnant! Amin..

    sedap donut camni kan.. macam dunkin n big apple..mmg sedap..

    ReplyDelete
  11. betul tu kecik senang nak makan...

    ReplyDelete
  12. kecik sangat ke ros? dekat gambar terbayang size standard..

    ReplyDelete
  13. yang putih ada kacang tu sedap kan? hehe.. baru je beli last week.

    ReplyDelete