KEK COKLAT MOIST VERSI KUKUS

September 18, 2013



Kali ni, saya letak gambar dulu ye,.. Nanti next entry, saya sharekan resepinya.. Memang saya tahu ramai yang dah terror buat kek coklat kan?.. Pejam mata pun boleh buat.. hihihi.. Saya ni asyik mencuba je resepi yang berlainan kek coklat. Setengah orang kan, kalau dah cuba satu tu, terus jatuh cinta.. Dan bila nak buat lagi akan guna resepi yang sama.. Setakat ni, saya belum lagi statik pada satu resepi. Asyik bertukar je.. Resepi yang saya try buat ni, special sikit. Sebab tak guna telur.. Haaa, siapa yang ada alahan terhadap telur, bolehlah cuba ok :)




Tunggu ye.. Saya share resepi ni nanti :)






You Might Also Like

18 comments

  1. uih telan air liur lieya tgk pic kek nieh...nampak moist die hah...yg penting topping coklat tu buat kecur....

    ReplyDelete
  2. favorite nie nak try la resepi tanpa telur ekk

    ReplyDelete
  3. kite pun suke test resepi kek coklat.. mcm2 versi..

    ReplyDelete
  4. cantik keknya...mesti lazat ni..

    ReplyDelete
  5. ok la tu dah cuba.. deqla x penah lgi buat buat kek cekelat tau..hihi.. hubby pulak bkn la penggemar cekelat..

    ReplyDelete
  6. dulu kak fifi suke buat choc moist kukus.. senang dan sedap..

    ReplyDelete
  7. hanya mampu menelan air liur. hehe

    ReplyDelete
  8. akak biasa gk bt nih dik... tp tak ingat ada telur ke tak... senang mmg senang...moist lak tuh

    ReplyDelete
  9. wah best tak guna telur jimat sket hehehe nak gak resipinya

    ReplyDelete
  10. wahhh kek ni memang utk cikna la kot sebab takde telur.. resepi plissss ros.. huhu.. excited nih.. :)

    ReplyDelete
  11. Setakat ni ciksu dok mmg guns telur. Cepatan ye share resepi ;)

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS