MAKAN MEE SEGERA SAMBIL LAYAN ASTRO ARENA

November 05, 2013



Selamat petang semuanya?. Apa khabar?.. Harap semuanya berada dalam keadaan kesihatan yang baik...

Ramai yang cuti hari ni kan?. Pergi mana cuti ni?.. Saya tak ke mana pun.. Sebab husband kerja. Jadi duduk rumah je rehat -rehat. Hari ni memang hari rehat sedunia buat saya. Sebab tak buat kerja rumah pun. hihi. Sekadar menyapu je. Kata cuti kan, kena rehat betul -betul la.. hikhik.

Salam Maal Hijraj juga saya ucapka  kepada semua umat Islam. Di kesempatan ni nak minta maaf andai ada tersalah laku dan terkasar bahasa selama ini.  Moga tahun baru ini kita dapat berusaha menjadi insan yang lebih baik... 

Sekarang ni tengah hujan kat JB. Hujan lebat sangat. Jangan lupa berdoa kerana ketika hujan juga merupakan waktu yang mustajab kan?.. 

Biasalah tengah hujan-hujan ni, kesejukan, perut pun mulalah mendendangkan lagu keroncong untuk Ana kan. Apalagi, terus gi dapur masak mee segera. Wah ayat, mee segera. Yelah, tak boleh sebut maggi sebab bukan brand Maggi. Saya masa Mamee perisa kari letup. Sekali sekala tak apalah makan mee segera kan... 


Makan sambil layan Astro Arena. Hai Astro kenapa lah tak ada cerita yang best-best ni.. Terpaksalah layan sukan je... 


Tak tahu nak letak tajuk ape untuk entry ni. Hentam sajalah Labu..... hikhik.



You Might Also Like

11 comments

  1. astro sekarang macam memboringkan kan. asyik ulang yang sama je.

    btw, pertama kali singgah. salam kenal

    ReplyDelete
  2. mee segera kalu time hujan mmg syiokkk wooo~

    ReplyDelete
  3. tu la sedih . channel punya la banyak , tapi x de yg best ...

    ReplyDelete
  4. bestnya layan maggi sambil tengok tv.. cikna selsema.. soksek soksek hidung ni.. :)

    ReplyDelete
  5. akakpun tengah malam kekadang boleh layan maggi..slurpp

    ReplyDelete
  6. astro asyik ulang tayang.. sehari cerite yang same 2 3 kali.. kite yang kerje pon naik bosan.. macammane la org yang duduk rumah kan..

    ReplyDelete
  7. bestnya...nak2 dapat tomyam huhu

    ReplyDelete
  8. deqla semlm baru mkn megi.. haha.. tetibe teringin megi yg big kari tu..rose kalo buat megi suka letak air byk ker? kalo deqla x suka la byk2.. x pekat nanti..

    ReplyDelete
  9. Kalau saya lapar, saya suka makan maggi sambil tengok cite korea yang buat ramen tu. flower boy.

    ReplyDelete
  10. dah lama tak makan maggi.
    rasanya macam dah komen tapi mesti tak masuk ni.
    padah bw guna hp.huhhu

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS