PENGOMEN SETIA OKTOBER - INILAH REALITI

Friday, 1 November 2013

PENGOMEN SETIA OKTOBER



Hari ni, 1 November 2013.. 

Hai November..

Selama tinggal Oktober...

Lagi 2 bulan je ni nak masuk tahun 2014. Azam 2013 macam mana?.. Ada yang dah tercapai?.. Atau masih berusaha untuk mencapainya?..

Ok, biasalah setiap awal bulan, saya akan umumkan siapa yang menjadi Pengomen Setia di blog saya ni.. 

Dan keputusannya ialah :

Seperti dibawah ni..


Tahniah buat semua yang tersenarai.. Juga buat semua blogger yang pernah singgah ke blog saya dan meninggalkan komen.. Serta buat yang 'tiada nama'... Terima kasih semuanya..

Jom kita berkenalan dengan mereka yang tersenarai ni.. Mesti ramai yang dah kenal kot?.. Kalau tak kenal, apa lagi, jom singgah blog mereka.. Klik je banner mereka ni yer :)

(1) Deqla. 


(2) Kak Anum


(3) Kak Zila


(4) Kak Fifi


(5) Kak Yati


(6) Cik Sue


(7) Sally


(8) Kak Mimi


(9) Kak Liya


(10) Kak Farah



Banyak kebaikan yang saya dapat tau dari berblog ni.. Dapat tambah kenalan, dapat tambah pengetahuan dan ilmu, dapat maklumat terbaru dan terperinci.. Dapat resepi lagi.. hihihi..

Apa pun, bergantung kepada diri kita sendiri, apa tujuan kita berblog ni.. Terpulanglah...


27 comments:

  1. wah wah.. tahniah buat smua..hihi.. tahniah buat diri sendiri jugak.. deqla teringin gak nak umum pengomen tegar..tp widget deqla tu x mcm yg ros punya.. dulu penah guna mcm ni tp memula je ok, lps tu x keluar pun.. terpaksa tukar yg lain..tp xleh ejas ikot bulan, tahun .. huhu..

    ReplyDelete
  2. hehehe...akak no.8..terima kasih...

    ReplyDelete
  3. eh ada jugak ek. hehe tak sgka ^_^ tq jugak kepada ros sebab sudi datang baca dan komen kat blog kiter jugakk

    ReplyDelete
  4. No 7...ohh...sally sangat tak rajin bulan lepas..hikhik :D

    ReplyDelete
  5. fae mls nak psg azam setiap tahun hahaha no action, talk only. tu yg ralat nak berazam lagi hehe.

    ReplyDelete
  6. kebanyakan mereka pun kawan kawan OKje jugak tu Ros...

    ReplyDelete
  7. tahniah sbb semua pengomen setia!

    ReplyDelete
  8. mmg semuanya pengomen tegar blog ni la ye..tahniah pada semua

    ReplyDelete
  9. Terima kasih Ros..semoga Ros baik-baik sahaja dan gembira selalu. Akak baru balik dari Pahang dan Kelantan ni...

    ReplyDelete
  10. tahniah buat semua..rajin mereka..=D

    singgah dari blog kak farah..=)

    ReplyDelete
  11. @Deqla Manjewoyeke Deqla. nampaknya Deqla kena try cari widget yang lain la kan.. terima kasih ye deqla sudi singgah blog Ros.. bagi Ros kan, Deqla ni memang peramah tau :)

    ReplyDelete
  12. @Mimi Azirahsama-sama kak.. terima kasih juga pada akak yer..

    ReplyDelete
  13. @Lieya Von Jaysama-sama.. tu la kan, Ros pun baru je kenal dengan blog Liya.. tapi memang best blog Liya :)

    ReplyDelete
  14. @Isabel Diazwalau tak termasuk dalam senarai ni, tapi awak pernah masuk sebelum sebelum ni kan. terima kasih tau, rajin datang blog Ros :)

    ReplyDelete
  15. @Nurfaezah Abdullahhihi.. Ros pulak rajin berazam, tapi ada yang tak tertunai. hihi

    ReplyDelete
  16. @hainom OKjeiye akak :) blogger-blogger yang aktif kan :)

    ReplyDelete
  17. @Puan Kutuantara yang tersenarai untuk bulan ni kak..

    ReplyDelete
  18. @memmetlenggengsama-sama kak. terima kasih sudi ke blog Ros :) mesti akan busy kan ..

    ReplyDelete
  19. tahniah semua yg rajin komen...

    ReplyDelete