POSE BIASA YANG SELALU DIBUAT OLEH PELANCONG - INILAH REALITI

Monday, 18 November 2013

POSE BIASA YANG SELALU DIBUAT OLEH PELANCONG



Jom tengok pose yang selalu orang buat bila melancong ke sesuatu tempat. hihi..





Haa, baik mengaku cepat siapa yang pernah buat macam ni?...

Masa tengok ni kat FB malam tadi, tersenyum sinis je saya ni.. Mana taknya, ada sesetengah pose kat atas ni, yang saya pernah tengok orang ambil gambar.. hihihi..

Ala, tak kisahlah macam mana pun. Asalkan boleh dijadikan kenangan untuk kita kan... 

Eh, ada lagi style posing yang terbaru?.. Cer share ngan saya.. hikhikhik...




19 comments:

  1. byk lg tempat tak sampai...jauh wooo...KLCC tu pun dah selalu pergi tapi takde pulak buat :P

    ReplyDelete
  2. x pernah satu pon d buat sbb x pernah g p tempat2 tu he3

    ReplyDelete
  3. Salam kenal...

    Hehehe sha pun sengih jer bila tgk entry nih..

    ReplyDelete
  4. hihihi.. slalu tgk omputeh yg buat.. tp mcm real je depa buat.. deqla x penah lagi buat...huhu

    ReplyDelete
  5. macam2kan....tp kreatif diorg buat tu kan.

    ReplyDelete
  6. hahaha...setuju..pnh tgk pelancong wat gaya mcm nih...

    ReplyDelete
  7. pose2 yang rare dan yang terbaik..
    payah nk dapat pose mcm tu..
    kalo x kena tempat dia
    ╔════════════════════════╗

    ║ My Blog ► http://abgdude.com/blog

    ╚════════════════════════╝

    ReplyDelete
  8. hahahha yeke??/ mana ada...heheh sekang neh malas nak tangkp gambar kalau ada org nak brgmbar ke apa mesti lari jauh2 huhuhuhu

    ReplyDelete
  9. hahaha..saya salah sorang pelancong tu..

    ReplyDelete
  10. saya belum sampai ke tempat2 yg dalam imej, tapi klcc tu banyak kali sampai cuma tak pernah bergambar. huhuhu rugi, kalaiu tak boleh buat pose macam tu hehe.

    ReplyDelete
  11. tak prrnah lagi la buat ghope gitu

    ReplyDelete
  12. kgd2 syok gak bila jadi gila2 camtu...kenangan tu...

    ReplyDelete
  13. Yg drink tu biasa nmpk.hihihi

    ReplyDelete