PENENTUAN JUARA LIGA SUPER :SARAWAK LAWAN JDT



Jom saksikan perlawanan antara Sarawak dengan JDT.. Amboi korang..kemain ye. World cup je korang layan... Mana boleh macam tu. Liga tempatan pun kena tengok juga. Hihi.. Malam ni penentuan untuk Juara Liga Super. Sama ada JDT bakal menjuarai liga atau Selangor berjaya memintas JDT untuk bergelar juara. Sebab beza mata hanya satu. JDT 41 dan Selangor 40. Kalau JDT nak jadi juara, JDT kena menang... Dan kalau JDT seri atau tewas, Selangor ada harapan.. Selangor kena menang juga menentang PKNS... 


Tak kisah siapa yang menang.. Sebab negeri puan blog tak ada kan.. heeee... 

Eh kalau JDT menang, Johor dapat cuti tak esok?.. Kenapa angin bertiup kencang kat office, kalau JDT menang malam ni, esok Johor cuti?.. Kalau betul kan best.. hihi...

Semoga berjaya buat semua pasukan.. Main elok -elok k.. Jangan gigit -gigit macam Suarez sudah... hikhik. Tak sangka pemain antarabangsa masih menggunakan kaedah gigitan untuk menyekat pasukan lawan.. huhuhu...




Previous
Next Post »

5 comments

Click here for comments
25 June 2014 at 21:33 ×

Saya sokong Sarawak! hehe

Balas
avatar
admin
26 June 2014 at 06:48 ×

kalau Pahang ada sure akak tengok..
tapi sebenornya tak berapa minat juga bola ni :)

Balas
avatar
admin
30 June 2014 at 17:22 ×

suami akak sokong jdt

Balas
avatar
admin
30 June 2014 at 17:23 ×

suami akak sokong jdt

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment