AYAM GORENG RANGUP ROS

March 12, 2015


Assalamualaikum.

Tajuk kemain lagi ayam goreng rangup Ros. Nama tu sempena nama puan blog lah kan. Ros. Hihi. Bukan nak letak resepi jugak kat sini. Sebab mesti semua pun tahu kan cara nak buat ayam goreng simple macam ni. Hihi. 


Makan ayam goreng ni, ratah gitu je cicah dengan sos. Tak makan pun dengan nasi masa tu. Kenyang dah, Alhamdulillah. 

Saya goreng simple je. Celup ayam dengan telur + tepung serbaguna. Dan goreng jer ;)

Korang suka tak makan ayam goreng? Suka tak, suka tak?  Hihi.



You Might Also Like

32 comments

  1. suke sgt2 dik oi.... akak pun selalu bt gitu walaupun yg mkn cuma 3org akak akan goreng lebih sbb tau kt umah ni ramai yg suke ratah klu grg ala2 kfc gini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye betul. Seketul mana cukup Ros pun. Hihi

      Delete
  2. walaupun goreng...tapi sedappppppp....

    ReplyDelete
  3. lama x buat ... tp cam sedap je .. dulu suka guna tepung hpa ... sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh tak pernah beli lagi tepung hpa.. Macam susah nak dapatkan je. Mesti sedap tu kan, kak?

      Delete
  4. Suka! Tetiba rasa lapar *perut berbunyi* :(

    ReplyDelete
  5. sama laa..suka gak wat goreng dgn tepung...moon suka beli jenama adabi..sedap dan ranggup..

    ReplyDelete
  6. sedap ye..rangup betul tu.

    salam BW & JEMPUT KE blog nana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ke sini. Ros dah balas jejak ;)

      Delete
  7. sedap..kak wana pun suka makan ayam goreng.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kan kak. Mudah dan menyelerakan . Hikhik

      Delete
  8. Mestilah suka..memang sedap cicah denan sos..lagi2 time panas2..nyum3..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. Betul, time panas tu la sedap kan.

      Delete
  9. akak suka makan ayam goreng rangka
    walau orang kata tak elok makan ayam
    akak makan jugak
    lantok la bukan selalu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayam rangka tu dulu dok beli kat pasar malam ;)

      Delete
  10. Suka sangat tapi akk prefer ayam berempah.
    Yummy...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayam berempah memang sedap.. Kalau rajin sikit je baru buat. Sebab bak kena perap dulu. Hihi

      Delete
    2. Akak pun suka ayam berempah...

      Delete
  11. rasa sama seperti ayam K F Chi tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama macam kepsi. Hahhaha

      Delete
    2. habislaa kepci tutup pasni.. chian pakcik janggut uban tu..

      Delete
  12. sedapp nampaknya ni..bukan goreng ayambiasa

    ReplyDelete
  13. sukeeee le.. tak penah tolak ayam goreng lagi =P
    pastu makan ngan nasi panas aaauch.. mmg da sedap. kicap sket..
    ehehe simple saja tapi sedap..

    ReplyDelete
  14. nasib kemarin baru lps makan nasi hujan panas dgn ayam goreng berempah..
    dapnya :)

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS