DINNER!



Maklumlah 'bujang' kan. Jadilah makan sorang-sorang. Tak payah nak beria masak bagai. Asal perut kenyang sudah. hihi..
Ni pun nak habaq kan. Tak apalah, masing-masing punya citarasa. Nak updated kan. hihi.. 

Sebenarnya kan. Saya secara peribadinya tak kisah apa pun seseorang tu nak updated di blog, fb, ig, twitter miliknya sendiri. Asalkan tak mengganggu orang lain, tak mencetuskan kontroversi, tak menimbulkan ketegangan antara agama/kaum. Nak cerita pergi mana, makan apa, buat apa, kerja apa, pergi mana, terserahlah. 
Tapi, berhati-hatilah ketika meluahkan isi hati, luahan rasa marah ke kan. Sebab takut terlajak kata, badan binasa. Haa gitu! Siap peribahasa. 


Previous
Next Post »

20 comments

Click here for comments
18 March 2015 at 20:15 ×

sebab tu la fb/ig/blog dia suka hati nak update apa.. n kita pon sama..masing2 ada wall masing2..baca je..xsuka ignore atau unfollow je..xpun unfriend..senang...hahhaha

laparr la ross

Balas
avatar
admin
18 March 2015 at 20:34 ×

cukup ke tu ros? kalau cikna malam kang nak tido mau perut bunyi lagi mintak makanan.. kikiki..

betul tu.. setuju! :)

Balas
avatar
admin
18 March 2015 at 20:59 ×

Mcm sedap la pulak kek butter tu nampak sipi2. Hehehe. Yt pun tak kisah sgt tp klu tahap meninggi diri riak tu. Yt ada skit menyampah. Errr. Ampunnn. =_=

Balas
avatar
admin
19 March 2015 at 12:20 ×

kalu akak msti tak ckp tuh kui3.... kalu roti mau 3 keping baru ckp

Balas
avatar
admin
19 March 2015 at 13:39 ×

SETUJU TU..KDG2 BILA ORG SHARE APA Y BKAITAN TU, DPT JUGAK KT TAHU SESUATU..SENTIASA BSANGKA BAIK KAN..

CUMA PART LUAHAN PERASAAN, MARAH, SEDIH DLL..Y TU ELAKKANLAH..KDG2 KT MAKSUD LAIN..PEMAHAMAN ORG LAIN

Balas
avatar
admin
19 March 2015 at 15:03 ×

SS x pandai peribahasa... Pandai pepatung je... Ha Ha Ha...

Balas
avatar
admin
BTS
19 March 2015 at 18:17 ×

betul!
Eloknya kita baca dan baca sebelum posting..

Balas
avatar
admin
21 March 2015 at 08:02 ×

kadang2 nk up entri pun kena check tulisan byk kali takut org yg baca sentap ke.. huhu

Balas
avatar
admin
23 March 2015 at 02:37 ×

aaai Kak Ros.. makan tu saja ke ? aiseyh man.. 'bujang' pun
kalo makan tu je sedeh plak hati ni ehehe..

Balas
avatar
admin
23 March 2015 at 02:37 ×

SS pandai mereka.. macam-macam jadinya..

Balas
avatar
admin
23 March 2015 at 02:37 ×

CT kalo makan ni je la waktu dinner ahahaha.. memalam sikit nanti mesti nak korek dapur..

Balas
avatar
admin
23 March 2015 at 11:54 ×

sis JM nk update baru lepas membenih tadi selepas dah beberapa hari x membenih...nak tahu apa itu membenih tanya Zarul Farhana ekekekeke

Balas
avatar
admin
25 March 2015 at 22:49 ×

Btl tu kak ros
suke hati kite la nk update ape selagi tak mgabaikan or crte pasal org lain
xsuka jgn bace ye dakk

Balas
avatar
admin
26 March 2015 at 00:08 ×

betul tu ros..
tgk mcm trending semalam kes beg tangan yg diambil di highway tu..tp itu yg positif la kan.. berjaya rungkaikan satu masalah.

Balas
avatar
admin
26 March 2015 at 13:54 ×

Pd Sya, elak kan lah tulis yg x perlu do FB. Mmg FB kita, tp yg bc tu bukan kita je. Impak negatif yg kita tulis tu,sikit sebanyak akan terkena Kat org lain juga..jd, kenalah timbang² apa nak di tulis. Takut ada terguris hati x sengaja..kan dah dosa kita..

Balas
avatar
admin
28 March 2015 at 07:50 ×

Cukup ke dinner Rose tu? Kalau akak belum apa2 perut dah berlubang balik :)

Balas
avatar
admin
28 March 2015 at 13:25 ×

korek dapur? hurmm..mcm mana tuh

Balas
avatar
admin
30 March 2015 at 15:12 ×

dinner yang simple tapi kalau mengenyangkan apa salah kan ros..ok apa.. :)

Balas
avatar
admin
2 April 2015 at 14:37 ×

korek dapur cem CikTi tu cari makanan.. korek frige hahaha..

Balas
avatar
admin
6 April 2015 at 15:49 ×

Kalau Cik Mimie xcukup dinner ni je..mesti nak makan nasi jugak..hoho

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment