HADIAH HARI LAHIRKU

March 14, 2015


Siapa yang tak happy kalau dapat hadiah kan?. Semua orang pun suka. Eh ke ada yang tak suka? Ada yang sedih? Hihi. Takde kot, kan?

Kalau tengok tajuk tu 'hadiah hari lahirku'. Ye, memang hadiah hari lahir saya. Opsss tapi bukan hari ni yer.. Hihi. Kalau ada yang hanya baca tajuk entry ni, mesti terus komen ' happy birthday' , 'selamat ulangtahun kelahiran'. Jangan macam tu tau. Tu yang pentingnya untuk kita baca tajuk dan keseluruhan entry. Supaya tak terjadinya salah faham. Eh eh back to the story. Cerita hadiah birthday. Siapa yang bagi ni? Yang tersayang? Kakak? Kawan-kawan? Secret admire? Oh no no no. 

Sebenarnya, kat office saya ni ada kutip yuran bulanan untuk kelab. Digunakan untuk duit minuman di pantry, hadiah untuk staff yang bertukar keluar dan bersalin, jamuan dan kek hari lahir, derma kilat dan macam-macam lagi lah. Nak dijadikan cerita, bila dah masuk ke tahun 2015 ni, masih ada baki duit kelab tahun 2014. Jadi, telah diputuskan untuk membeli hadiah buat semua staff yang berkhidmat di sini pada tahun lepas. 

Alhamdulillah, dapat juga hadiah. Hihi. Janji ada juga warna purple tu kan. Hihi.  


Untuk tahun ni, agak-agak dapat tak hadiah?.. 9 mei. Eh, terbagitahu pula birthday saya. Jangan pura-pura tak tahu eh. Tak lama dah tu. Buatlah suprise sikit. (hahhaha tak malu betul!)



You Might Also Like

12 comments

  1. baru je nk komen happy bday akak!hahaha..tp lambat lg rupanya eh..hehehe

    ReplyDelete
  2. ohhh kiranya hadiah belated birthday la ni.. tak kisah la janji hadiah.. sape tak suke kan..

    hihihi..

    ReplyDelete
  3. Hehehe..bagus office Kak Ros buat kutipan mcm ni..At least kita rasa dihargaikan? :) owh, 9 mei ye..

    ReplyDelete
  4. rezeki mangkuk tingkat versi Tupperware.comel jugak!klu setiap tahun dpt pun best kan

    ReplyDelete
  5. Okay kita tunggu 9 Mei nnti pula haha

    ReplyDelete
  6. birthday akak dah tak lama lagi dah
    10 hari lagi kot
    insha Allah kalau sempat bernafas time tu
    btw cantik color tuperware ni :)

    ReplyDelete
  7. Bestnya dapat hadiah. Cantik bergaya pulak bekas tuh :)

    ReplyDelete
  8. 9 mei? lambat lagi..ingatkan 9 April hihih

    ReplyDelete
  9. Eh mei. Jijah 24mei. Hahahaha ada ke nk bg hadiah ni

    ReplyDelete
  10. kita geng !! may babies ehehe.. sep sep..
    tak lama daaaa tu nak bday.. CT nak list out wish list..
    kasi kat mak ayah miahaha..

    ReplyDelete
  11. Kak Ros suka pepel ke ? geng jugak lagi miahaha..

    ReplyDelete
  12. boleh la lps ni bawa bekal ke ofisjimat budget dah nak gst ni. hihi

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS