HADIAH HARI LAHIRKU


Siapa yang tak happy kalau dapat hadiah kan?. Semua orang pun suka. Eh ke ada yang tak suka? Ada yang sedih? Hihi. Takde kot, kan?

Kalau tengok tajuk tu 'hadiah hari lahirku'. Ye, memang hadiah hari lahir saya. Opsss tapi bukan hari ni yer.. Hihi. Kalau ada yang hanya baca tajuk entry ni, mesti terus komen ' happy birthday' , 'selamat ulangtahun kelahiran'. Jangan macam tu tau. Tu yang pentingnya untuk kita baca tajuk dan keseluruhan entry. Supaya tak terjadinya salah faham. Eh eh back to the story. Cerita hadiah birthday. Siapa yang bagi ni? Yang tersayang? Kakak? Kawan-kawan? Secret admire? Oh no no no. 

Sebenarnya, kat office saya ni ada kutip yuran bulanan untuk kelab. Digunakan untuk duit minuman di pantry, hadiah untuk staff yang bertukar keluar dan bersalin, jamuan dan kek hari lahir, derma kilat dan macam-macam lagi lah. Nak dijadikan cerita, bila dah masuk ke tahun 2015 ni, masih ada baki duit kelab tahun 2014. Jadi, telah diputuskan untuk membeli hadiah buat semua staff yang berkhidmat di sini pada tahun lepas. 

Alhamdulillah, dapat juga hadiah. Hihi. Janji ada juga warna purple tu kan. Hihi.  


Untuk tahun ni, agak-agak dapat tak hadiah?.. 9 mei. Eh, terbagitahu pula birthday saya. Jangan pura-pura tak tahu eh. Tak lama dah tu. Buatlah suprise sikit. (hahhaha tak malu betul!)



Previous
Next Post »

12 comments

Click here for comments
14 March 2015 at 09:54 ×

baru je nk komen happy bday akak!hahaha..tp lambat lg rupanya eh..hehehe

Balas
avatar
admin
14 March 2015 at 10:35 ×

ohhh kiranya hadiah belated birthday la ni.. tak kisah la janji hadiah.. sape tak suke kan..

hihihi..

Balas
avatar
admin
14 March 2015 at 10:42 ×

Hehehe..bagus office Kak Ros buat kutipan mcm ni..At least kita rasa dihargaikan? :) owh, 9 mei ye..

Balas
avatar
admin
14 March 2015 at 10:43 ×

rezeki mangkuk tingkat versi Tupperware.comel jugak!klu setiap tahun dpt pun best kan

Balas
avatar
admin
14 March 2015 at 18:06 ×

Okay kita tunggu 9 Mei nnti pula haha

Balas
avatar
admin
14 March 2015 at 18:48 ×

birthday akak dah tak lama lagi dah
10 hari lagi kot
insha Allah kalau sempat bernafas time tu
btw cantik color tuperware ni :)

Balas
avatar
admin
15 March 2015 at 13:46 ×

Bestnya dapat hadiah. Cantik bergaya pulak bekas tuh :)

Balas
avatar
admin
15 March 2015 at 20:20 ×

9 mei? lambat lagi..ingatkan 9 April hihih

Balas
avatar
admin
16 March 2015 at 09:38 ×

Eh mei. Jijah 24mei. Hahahaha ada ke nk bg hadiah ni

Balas
avatar
admin
16 March 2015 at 12:36 ×

kita geng !! may babies ehehe.. sep sep..
tak lama daaaa tu nak bday.. CT nak list out wish list..
kasi kat mak ayah miahaha..

Balas
avatar
admin
16 March 2015 at 12:36 ×

Kak Ros suka pepel ke ? geng jugak lagi miahaha..

Balas
avatar
admin
16 March 2015 at 13:25 ×

boleh la lps ni bawa bekal ke ofisjimat budget dah nak gst ni. hihi

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment