KORANG YANG MANA?


Gambar kat bawah ni memang saya ambil dari Fb Hot Fm. Tak tahulah sumber dari mana kan.. Share kat sini, saje nak suka-suka. 
Bila tengok je gambar ni, mulalah terbayangkan waktu sekolah dulu.  Rindu pula menjelma. Teringat kawan-kawan sekolah dulu.  ada macam-macam ragam, kan. Semuanya berlainan, tapi boleh bersatu hati kan :)

Korang yang mana?. Jujur tau!


Tapi, walau apapun sikap kita dulu. Bila tengok hari ni, semua dah berubah. hihi.. Maklumlah semua dah dewasa kan. Pengalaman dekat sekolah tu memang berharga. Betullah cakap cikgu saya dulu. 'Masa sekolah ni memang awak tak sabar nak besar, tapi percayalah bila awak dah besar, dah bekerja nanti, awak akan rindu zaman persekolahan". Betullah cikgu! Emmm rindu... hihi.. Sekolah dulu syok je, tak de stress pun.





Previous
Next Post »

21 comments

Click here for comments
18 March 2015 at 14:37 ×

akak kt sekolah dulu2 kaki lepak dlm library... time rehat akan lepak kt library baca buku novel ke... kalu ponteng kelas pun lepak library jgk kui3

Balas
avatar
admin
18 March 2015 at 15:00 ×

semoga di permudahkan...dan murah rezeki...tingkatkan usaha..

Balas
avatar
admin
18 March 2015 at 16:27 ×

MV kaki belajar kaki control(sebab ketua pengawas,,so kalau cikgu x masuk MV kena jaga kelas)

Balas
avatar
admin
18 March 2015 at 16:53 ×

satu pun tak de kat atas tu ... aku mmg low profile abis .... dan aku kaki datang lambatr ke sekolah kah kah kah

Balas
avatar
admin
18 March 2015 at 17:23 ×

kaki belajar pastu blur.hahaha..

Balas
avatar
admin
18 March 2015 at 19:55 ×

kesemua di atas heee

Balas
avatar
admin
18 March 2015 at 19:56 ×

Anum : kaki dating? mesti ramai secret admire nih :-)

Balas
avatar
admin
18 March 2015 at 19:56 ×

sis JM kaki bangku :-)

Balas
avatar
admin
18 March 2015 at 20:22 ×

rindu zaman sekolah..cinta2 monyet

Balas
avatar
admin
18 March 2015 at 20:35 ×

cikna kaki berangan.. kehkehkeh..

Balas
avatar
admin
18 March 2015 at 22:12 ×

kaki berangan...hehe

Balas
avatar
admin
19 March 2015 at 13:41 ×

kaki lepak, kaki sukan n kaki berangan kot.. hihi

Balas
avatar
admin
21 March 2015 at 08:03 ×

sekarang kaki lepak.. hehehe

Balas
avatar
admin
23 March 2015 at 02:38 ×

rasanya CT ada serba sikit dalam semua tu muahahaha..
tapi paling tepat.. kaki lepak kot.. ahahaha.. selalu cari alasan nak ponteng kelas..
mesti rajin nak tlg cikgu kat bengkel seni o tukang2 ehehe..

Balas
avatar
admin
25 March 2015 at 22:07 ×

eh..bru komen dkt blog org lain..haha
sha kaki pndiam..kaki ayu ja org nya hahaha
ada x?

Balas
avatar
admin
25 March 2015 at 22:51 ×

Kaki lepak
heheheheh asyik nk lepak santai2 je

Balas
avatar
admin
26 March 2015 at 00:10 ×

blurr hahah..

ingt member ciksu, kaki tidur skrg dua org tu jdi cikgu.serius. suka sngt tido tau.

sorg cikgu skolah rendah.sorg skolah menengah.
lulusan UPSI

Balas
avatar
admin
26 March 2015 at 13:51 ×

Err.. rasanya semua pun ada sikit².. tp igt lg ada 1.masa tu asyik nak.ponteng ponteng je.stress dgn budak perempuan perasan hot. Tp Alhamdulillah, exam dpt Antara yg terbaik..

Balas
avatar
admin
30 March 2015 at 15:14 ×

kaki gosip kot..huhu

Balas
avatar
admin
6 April 2015 at 15:49 ×

Saya Kaki Sukan :)

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment