KORANG YANG MANA?

March 18, 2015


Gambar kat bawah ni memang saya ambil dari Fb Hot Fm. Tak tahulah sumber dari mana kan.. Share kat sini, saje nak suka-suka. 
Bila tengok je gambar ni, mulalah terbayangkan waktu sekolah dulu.  Rindu pula menjelma. Teringat kawan-kawan sekolah dulu.  ada macam-macam ragam, kan. Semuanya berlainan, tapi boleh bersatu hati kan :)

Korang yang mana?. Jujur tau!


Tapi, walau apapun sikap kita dulu. Bila tengok hari ni, semua dah berubah. hihi.. Maklumlah semua dah dewasa kan. Pengalaman dekat sekolah tu memang berharga. Betullah cakap cikgu saya dulu. 'Masa sekolah ni memang awak tak sabar nak besar, tapi percayalah bila awak dah besar, dah bekerja nanti, awak akan rindu zaman persekolahan". Betullah cikgu! Emmm rindu... hihi.. Sekolah dulu syok je, tak de stress pun.





You Might Also Like

21 comments

  1. akak kt sekolah dulu2 kaki lepak dlm library... time rehat akan lepak kt library baca buku novel ke... kalu ponteng kelas pun lepak library jgk kui3

    ReplyDelete
  2. semoga di permudahkan...dan murah rezeki...tingkatkan usaha..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Anum : kaki dating? mesti ramai secret admire nih :-)

      Delete
  4. MV kaki belajar kaki control(sebab ketua pengawas,,so kalau cikgu x masuk MV kena jaga kelas)

    ReplyDelete
  5. satu pun tak de kat atas tu ... aku mmg low profile abis .... dan aku kaki datang lambatr ke sekolah kah kah kah

    ReplyDelete
  6. kaki belajar pastu blur.hahaha..

    ReplyDelete
  7. rindu zaman sekolah..cinta2 monyet

    ReplyDelete
  8. cikna kaki berangan.. kehkehkeh..

    ReplyDelete
  9. kaki lepak, kaki sukan n kaki berangan kot.. hihi

    ReplyDelete
  10. rasanya CT ada serba sikit dalam semua tu muahahaha..
    tapi paling tepat.. kaki lepak kot.. ahahaha.. selalu cari alasan nak ponteng kelas..
    mesti rajin nak tlg cikgu kat bengkel seni o tukang2 ehehe..

    ReplyDelete
  11. eh..bru komen dkt blog org lain..haha
    sha kaki pndiam..kaki ayu ja org nya hahaha
    ada x?

    ReplyDelete
  12. Kaki lepak
    heheheheh asyik nk lepak santai2 je

    ReplyDelete
  13. blurr hahah..

    ingt member ciksu, kaki tidur skrg dua org tu jdi cikgu.serius. suka sngt tido tau.

    sorg cikgu skolah rendah.sorg skolah menengah.
    lulusan UPSI

    ReplyDelete
  14. Err.. rasanya semua pun ada sikit².. tp igt lg ada 1.masa tu asyik nak.ponteng ponteng je.stress dgn budak perempuan perasan hot. Tp Alhamdulillah, exam dpt Antara yg terbaik..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS