Lirik Lagu Not For Sale – Stacy ft Altimet


First time dengar lagu ni, terus dah suka. Muziknya membuat kita rasa nak menari. haaa gitu. Lirik dia pun santai je. Tambah pula dengan suara Stacy tu, emmm memang best lah... Dah pernah dengar ke belum?.. Try la dengar, mana tahu sama cita rasa kan :) Kat sini macam biasalah, saya kongsikan liriknya.
Lirik Lagu Not For Sale – Stacy ft Altimet

Loceng bunyi
Terus teruja sambil ku lari
Namun hampa bila ku dapati
Surat lagi
Dengan rantai emas dari mu

Prada Gucci
Depan mata tapi tak peduli
Dengan apa-apa yang kau beri, hari-hari
Ku bukan gadis yang kamu boleh beli

Oh aku (tak mahu, ku tak mahu)
Emas permata (tak mahu, ku tak mahu)
Apa pun darimu
Cintaku tak perlu
Dijual beli dengan duit mu

Tetapi (ku mahu, aku mahu)
Kau disisiku (ku mahu, aku mahu)
Kau melayan aku selalu
Dengarlah hatiku
Dengan hati tulus kerna
I am not for sale

Rumah ini
Hanya dipenuhi dengan bunyi
Gema kasut Jimmy Choo kau beli, untuk hari jadi
Yang bukan kau hantar pun sendiri

Kau selalu
Suruh ku bawa Maseratti mu
Beli belah dengan Masterkad mu
Tahukah mu
Ku bukan gadis yang kamu boleh beli

Oh aku (tak mahu, ku tak mahu)
Emas permata (tak mahu, ku tak mahu)
Apa pun darimu
Cintaku tak perlu
Dijual beli dengan duit mu

Tetapi (ku mahu, aku mahu)
Kau disisiku (ku mahu, aku mahu)
Kau melayan aku selalu
Dengarlah hatiku
Dengan hati tulus kerna
I am not for sale

[Altimet]
Kalau aku tak berharta
Kau pandang sebelah mata
Kalau aku tak berkereta
Kau takkan belanja masa

Jadi, aku beri semua
Kalau hilang esok kita beli semula
She curvay i let her have her way
Hermes like everyday’s your birthday

Margiela untuk Mi Bella
Biar aku sponsor Isabell Marantnya
Bon untuk aku
Muller
Skydweller serba satu

GT atau QP pilih Maserti
Kalau berhijab ada skaf Cavalli
Givenchy, Tisci
Hanya untuk bini
Kalau not for sale kenapa masih di sini


Previous
Next Post »

15 comments

Click here for comments
1 March 2015 at 16:05 ×

Belum pernah dgr lagu ni... Nak download jugak laa...

Balas
avatar
admin
2 March 2015 at 13:35 ×

Macam menarik je lagu ni..nanti nak dengar :)

Balas
avatar
admin
2 March 2015 at 13:57 ×

tak pernah kudengar lagu ni..layan Sinar FM memang tak lah kan..

Balas
avatar
admin
2 March 2015 at 17:33 ×

x pernah dgr lagi rasanya.ntah la.koy prrnah dgr tp x perasan

Balas
avatar
admin
4 March 2015 at 13:32 ×

seriously tajuk dia not for sale? :O

Balas
avatar
admin
6 March 2015 at 00:13 ×

Memang best Jijah.. Cuba dengar nanti...

Balas
avatar
admin
6 March 2015 at 00:14 ×

Bagi Ros sedap.. Tapi tak tahulah pada orang lain, kan. Cuba SS dengar tau nanti...

Balas
avatar
admin
6 March 2015 at 00:14 ×

Lirik dia tu best, bersahaja ;)

Balas
avatar
admin
6 March 2015 at 00:15 ×

Dah selalu keluar radio sekarang ni Ciksu

Balas
avatar
admin
6 March 2015 at 00:15 ×

Ye Amy. Ni betul-betul. Bukan cobaan. Hikhik

Balas
avatar
admin
6 March 2015 at 00:15 ×

Jom kita nyanyi sama -sama!

Balas
avatar
admin
6 March 2015 at 11:57 ×

belum dengar lagi lagu ni..huhu

Balas
avatar
admin
6 March 2015 at 21:39 ×

uuish lagu baru ke ni.. okay nak p dengar..
CT mmg tak dengar radio lagu2 melayu.. jadi yg kawan2 share ajela pi cari ehehe..

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment