PENGOMEN SETIA JULAI 2015


Assalamuakaikum.

Biasalah awal bulan je, dah tentulah entry tentang Pengomen Setia yang akan saya sajikan. 

Siapakah mereka yang setia bersama Inilah Realiti Bukan Fantasi bulan Julai 2015?  

Tadaaaaa :



Terima kasih buat semua yang tersenarai. Juga buat semua pengunjung blog saya. Hanya ucapan terima kasih yang saya titipkan di sini. Tak kisahlah tersenarai atau tidak, kehadiran anda semua amat saya hargai. 

Walaupun saya tidaklah bergerak aktif dalam bulan Julai, masih ada yang sudi singgah . Love uols!

Juga buat yang tersinggah ke sini. Hahahha. Bukan apa, bila tiba bulan Ramadhan, ramai yang tersangkut di entry resepi. Antaranya resepi ayam masak kicap, daging bakar, gulai udang dan lain-lain. Moga entry -entry tersebut membantu. 

Bulan Julai. Macam-macam yang berlaku. 01 Julai 2015, saya melapor diri di office baru di Batu Pahat. Alhamdulillah. Dan bila di office baru,  tugas yang baru, agak mencabar bagi saya. Belajar benda baru. Dan hingga saat ini, masih belajar. Agak terkejar-kejar di tempat baru. Alah biasalah kan. Insyaallah slow-slow biasakan diri ;)

Dan kini Ogos pula menjelma. Ogos bulan yang agak sibuk pada saya. Juga bakal mencabar kebolehan saya. Wahhh ayat. Hhhahah. Apa-apa pun , moga semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan ;)

Akhir kata untuk entry ni, sekali lagi sekalung penghargaan buat semua pembaca blog ini! Tanpa anda, tiadalah pembaca blog ni. Thanks!!!!




Previous
Next Post »

19 comments

Click here for comments
6 August 2015 at 12:19 ×

eh eh yui ada gak terselit tu..hihihi..

Balas
avatar
admin
6 August 2015 at 12:23 ×

sama sama kasih
all the best :)
ppssstt:mai trun kl ahad ni.ciksu buat makan makan :)

Balas
avatar
admin
6 August 2015 at 12:47 ×

goodluck belajar sesuatu baru di pejabat baru .... perit sikit la mula2 tu ....sbbb kita baru

Balas
avatar
admin
6 August 2015 at 13:15 ×

alhamdulillah...pgunjung setia

Balas
avatar
admin
7 August 2015 at 13:13 ×

wahhh..tersenarai lagi

Balas
avatar
admin
7 August 2015 at 19:53 ×

tahniah kepada mereka yang rajin di atas..

Balas
avatar
admin
7 August 2015 at 22:31 ×

Kemana sahaja pergi mesti nampak komen Jari Manis . Rajin betul dia.

Balas
avatar
admin
8 August 2015 at 12:23 ×

lama x singgah sini tapi still masuk list...cam tak percaya je ngeh ngeh ngeh

Balas
avatar
admin
8 August 2015 at 12:23 ×

teruskan menulis ros...ada masa sis JM datang ngebom ye

Balas
avatar
admin
11 August 2015 at 17:58 ×

mereka yg rajin mengomen..tahniah semuaa!

Balas
avatar
admin
12 August 2015 at 13:46 ×

aida listed :)
alhamdulillah...

Balas
avatar
admin
13 August 2015 at 15:08 ×

Assalamualaikum
Saya jual gadjets,iphone,oppo,powerbank dan etc .jemput singgah ig saya
@nurnasuha96_

whatsapp saya +60196117811

Balas
avatar
admin
18 August 2015 at 16:06 ×

Rossss....ayut xde...hahaha..lama x jengah..umah dkat pon xtpergi lg...adehhh

Balas
avatar
admin
21 August 2015 at 09:55 ×

jalan-jalan.. jumpa blog ni... saay doakan ros selamat dunia akhirat

Sign: Abi was here,
Lawati e-komuniti bola sepak
http://mysoccercommunity.com

Balas
avatar
admin
21 August 2015 at 15:51 ×

Tahniah semua yg rajin..iolls pun nak jadi rajin jugak la hihi..

Balas
avatar
admin
22 August 2015 at 10:13 ×

Hai.. cakk.. Jemput Join dan memeriahkan Giveaway Birthday Mum & Sister Tengkubutang yang sedang berlansung sekarang yea.. ada lagi "3 HARI" je untuk submit entri.. Pemilihan Pemenang adalah secara Random.. Hadiah berni;ai Lebih RM500 untuk dimenangi.. jom join.. mana tau ini rezeki Anda?? meh meh join.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/2015/08/giveaway-birthday-mum-tengkubutang.html

Balas
avatar
admin
4 September 2015 at 23:24 ×

ehehehe yahooo itew nampak nama itew la =)
nama Kak Ros bila nak naik carta CT ni ? hehehe..

Balas
avatar
admin
4 September 2015 at 23:24 ×

ahaha Akak JM skali singgah mmg da caras orang lain ah..
tu yang still on top tu..

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment