HAI STALKER !

Assalamualaikum.

Bukan main tajuk Hai Stalker. Eh ada stalker ke? hihi.

Jujurnya Cik Rose rasa Cik Rose tak ada stalker. hihi. Tapi, ramai yang cakap dorang ada stalker. Wah, gittew.. Ada stalker!

Sebenarnya apa maksud stalker ni?
Stalker ni pengintip! hihi. Lebih kurang macam dia obses terhadap seseorang ni. Dia mengikuti secara senyap dengan niat yang tertentu. Ha, betul tak?

Cik Rose ada terjumpa satu gambar kat bawah ni :


Nak stalk tu baik-baik,
jangan tertekan like pula ye.
Hahaha

Malu tak habis ni. Kalau orang tu nampak kita like dan unlike semula. Motif? hihi. Korang kena belajar lagi cara nak jadi stalker yang baik. Jangan tergopoh-gapah, cuba bertenang. hihi.

Eh, jangan salah faham dengan entry ni. Tak ada kena mengena dengan diri Cik Rose. Cik Rose tak glemer untuk memiliki stalker! eh! hahaha.




Previous
Next Post »

16 comments

Click here for comments
30 November 2016 at 09:07 ×

hahahaha...kalau stalker, rasa bengang la jugak...tapi kalau crush, itu lagi maluuu kak! hahahaha

Balas
avatar
admin
30 November 2016 at 09:30 ×

dia rindu cik rose ler tu..huhu

Balas
avatar
admin
30 November 2016 at 09:55 ×

sy pun takda hheehhe

Balas
avatar
admin
30 November 2016 at 10:17 ×

hahahaha..mula2 kenal perkataan stalker ni mase kat jepun..sebab kat jepun ni kalau ade stalker memang la takut...dia ikut kita sampai umah..huhu..

Balas
avatar
admin
30 November 2016 at 10:53 ×

haha.. buat2 tak nampak je la

Balas
avatar
admin
30 November 2016 at 11:55 ×

msti ramai stalker kt blog cik rose nih, blog cik rose kan popular lainla mcm blog akak hehehhe...

Balas
avatar
admin
30 November 2016 at 12:32 ×

saya tak stalk..tp saje singgah bw sini..

Balas
avatar
admin
30 November 2016 at 14:31 ×

terima kasih sudi singgah :)

Balas
avatar
admin
30 November 2016 at 14:32 ×

eh akak.. blog Rose ni gini je, mane ada femes amos pun.. hihi

Balas
avatar
admin
30 November 2016 at 14:32 ×

ye kak Aishah.. tapi saya takde stalker . hikhik

Balas
avatar
admin
30 November 2016 at 14:34 ×

aduh scary betul kalau macam tu. ni takat stalker kat fb dan ig je..

Balas
avatar
admin
30 November 2016 at 14:35 ×

aduhh jangan stalker kita.. nak like, like jer. Cik Rose suka. hikhik

Balas
avatar
admin
30 November 2016 at 14:36 ×

ye Yui. tapi ade je kan macam tu

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment