HAI STALKER ! - INILAH REALITI

Wednesday, 30 November 2016

HAI STALKER !

Assalamualaikum.

Bukan main tajuk Hai Stalker. Eh ada stalker ke? hihi.

Jujurnya Cik Rose rasa Cik Rose tak ada stalker. hihi. Tapi, ramai yang cakap dorang ada stalker. Wah, gittew.. Ada stalker!

Sebenarnya apa maksud stalker ni?
Stalker ni pengintip! hihi. Lebih kurang macam dia obses terhadap seseorang ni. Dia mengikuti secara senyap dengan niat yang tertentu. Ha, betul tak?

Cik Rose ada terjumpa satu gambar kat bawah ni :


Nak stalk tu baik-baik,
jangan tertekan like pula ye.
Hahaha

Malu tak habis ni. Kalau orang tu nampak kita like dan unlike semula. Motif? hihi. Korang kena belajar lagi cara nak jadi stalker yang baik. Jangan tergopoh-gapah, cuba bertenang. hihi.

Eh, jangan salah faham dengan entry ni. Tak ada kena mengena dengan diri Cik Rose. Cik Rose tak glemer untuk memiliki stalker! eh! hahaha.




17 comments:

  1. hahahaha...kalau stalker, rasa bengang la jugak...tapi kalau crush, itu lagi maluuu kak! hahahaha

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. aduhh jangan stalker kita.. nak like, like jer. Cik Rose suka. hikhik

      Delete
  3. hahahaha..mula2 kenal perkataan stalker ni mase kat jepun..sebab kat jepun ni kalau ade stalker memang la takut...dia ikut kita sampai umah..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aduh scary betul kalau macam tu. ni takat stalker kat fb dan ig je..

      Delete
  4. haha.. buat2 tak nampak je la

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kak Aishah.. tapi saya takde stalker . hikhik

      Delete
  5. msti ramai stalker kt blog cik rose nih, blog cik rose kan popular lainla mcm blog akak hehehhe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh akak.. blog Rose ni gini je, mane ada femes amos pun.. hihi

      Delete
  6. saya tak stalk..tp saje singgah bw sini..

    ReplyDelete
  7. Ingatkan tajuk tu pasal apa.. hehehe.. gigih baca tau..
    Kita pun xde stalker gak..

    ReplyDelete