ADA MASALAH UNTUK FOLLOW BLOG ? - INILAH REALITI

Monday, 31 March 2014

ADA MASALAH UNTUK FOLLOW BLOG ?



Ok, kat sini saja nak sertakan cara nak follow blog.. Kan ada masalah sekarang ni.. Tak boleh nak follow... Tapi, jangan risau. Ada penyelesaiannya.. hihi..

1) Klik dekat 'JOIN THIS SITE' tu dulu.

Saya hidekan pic blogger tu yer :)


2)Kemudian dia kan keluar macam kat bawah ni kan.. Klik pulak dekat "MORE OPTION".


3) Pastu, terus klik dekat "FOLLOW' tu.


SELESAI... Anda dah berjaya follow blog yang lain :)


~Selamat mencuba ~



8 comments:

  1. nice info sgt mmbantu nak follow followers baru pun ssh kan..nk try la..

    ReplyDelete
  2. owhhh gitu... tq dear...

    ReplyDelete
  3. akan dicuba step ni..dah 3 minggu SB tak boleh follow mana2 blog :(

    ReplyDelete
  4. terima kasih untuk tips, sudah banyak kali saya cuba dan cuba namun masalah ini sentiasa timbul hehehe. moga lepas ni berjaya la saya memfollow.

    ReplyDelete
  5. deqla slalu follow pun dgn cara ni la..hihi..

    ReplyDelete
  6. mbnatu kpada yg mengalaminya.thanks ros berkongsi

    ReplyDelete
  7. Info bguna utk mereka yg memerlukan..

    ReplyDelete
  8. Ayut rasa dulu pon baru2x tcari2x gak..skrg laju je.hihi

    ReplyDelete