BAWAK BEKAL STRAWBERRY CINTA

March 04, 2014



Strawberry cinta... Iye, saya bawa bekal buah.. Memang namanya Strawberry cinta.. Sebabnya, buah ni di beli dengan penuh perasaan cinta si suami di Giant Plentong, Jb.. Wah gitu.. hihihi.

Memang suka pulak sekarang ni makan buah-buahan. Tak kisahlah buah-buahan tempatan atau import. Asalkan namanya buah.. Sebenarnya, memang kita ni kena amalkan makan buah yang banyak pun kan. Banyak khasiatnya kan. Tapi, biasalah saya ni makan gitu-gitu je sebelum ni.. Sekarang ni dah amalkan makan buah-buahan dah.. 

Cer tengok gambar kat bawah ni.. Comel je kan bekas buah saya.. Lima biji strawberry tu, saya potong-potong.. Bawa gi office makan bersama dengan kawan-kawan.. Sikit, sorang sikit.. Sama-sama dapat khasiatnya kan. hihihi..



Esok, kita bawak buah lain pulak ok kawan-kawan.. hihihi..

Eh, buah ni manis tau. Tak masam pun. Kalau macam tu, tak yahlah susah-susah nak ke Cameron cari buah strawberry.. hihi. Eh, mana boleh cancel. Tu tempat yang dalam list tahun ni tu. Tak pernah pun saya sampai Cameron. Tu yang dok plan ngan husband nak ke sana. Bila tu tak tahulah kan. Kena plan betul -betul dulu.. hikhik...




You Might Also Like

18 comments

  1. yum yum..cedapnya makan buah...plus bagus utk kesihatan!!

    ReplyDelete
  2. klu nak g Cameron Highlands sila jgn p waktu coti sek..jem giler!!...otw blk SP tu singgah laaa sat...hehehe...

    ReplyDelete
  3. wahh strawberry cicah coklat lg sedapp..

    ReplyDelete
  4. Bestnya, saya tak pernah g makan strawberri.

    ReplyDelete
  5. strawberi yang saya makan di cameron highland masam je... hehe

    ReplyDelete
  6. wah wah..strawberi cinta gitu. hehehe
    bulan 4 ni kalau xde aral, kami nak ke genting highlands.
    hotel dah dapat, beli voucher promo kat groupon

    ReplyDelete
  7. x smapai gak lg cameron higland.

    makan staberi masam sokmo.

    Doakan agar Roshazareeza pregnant..amin

    ReplyDelete
  8. dip with chocolate memang awesome...

    ReplyDelete
  9. ciksu dh berkurun dok planning nk ke ch.
    x sampai sampai lg.padahal sokmo je lalu pi balik .hahaa

    tahun lps bawa ke tahun ni. in shaa Allah.

    betul tu, nak lagi best buat jus home made

    ReplyDelete
  10. ciksu dh berkurun dok planning nk ke ch.
    x sampai sampai lg.padahal sokmo je lalu pi balik .hahaa

    tahun lps bawa ke tahun ni. in shaa Allah.

    betul tu, nak lagi best buat jus home made

    ReplyDelete
  11. at the same time buah jugak memainkan peranan.. senang nak yak hehehe

    ReplyDelete
  12. kalau makan buah ni mesti nak garam hihi tak kisah ia masam or manis. ehhh...banner makin cantik !!

    ReplyDelete
  13. baca entri nih, teringin pulak nak makan strawbelly. heheh

    ReplyDelete
  14. bekas tu sesuai disi strawberry cinta..hihi.. deqla kureng mkn strawberry.. entah la. x kena ngan tekak.. huhu..

    ReplyDelete
  15. Ros..ayut pon xpnh ke ca meron..haha.kita geng. ;)

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS