JOM KAHWIN !

March 23, 2014




Tak sangka pula boleh tersangkut di blog ni bila ada yang mencari keyword macam kat atas tu :)

Ayat Melamar Ajak Kahwin

Wah, siap tanya Encik Google bagai ni nak melamar.. Ni mesti nak buat yang romantik habis ni. hihihi...

Semoga berjaya untuk melamar pilihan hati tu nanti.


p/s : Bekerja di hari Ahad memang best!




You Might Also Like

6 comments

  1. mmg byk keywords yg pelik ...

    ReplyDelete
  2. Hehe...msti romantik gitu org yg search ayat ni kan ros...leh plk trsangkut blog ros ni utk Google search...

    ReplyDelete
  3. dia nak cuba sesuatu yang unik, lain dari yang lain.. ;)

    ReplyDelete
  4. hahaa.sabaq je la. ayat nak kawin pon mau carik ka. smga berjaya le nk mengayat.hihi

    ReplyDelete
  5. hahhaa.. ros ada buat entri psl tu ker?? :p

    ReplyDelete
  6. Hahaha..ad plak keyword gitu.mcm2x..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS