17 SEPTEMBER : ULANGTAHUN PERTUNANGAN

September 17, 2014

Apa khabar semuanya? Semoga semuanya berada dalam keadaan kesihatan yang baik. Alhamdulillah, saya juga diberikan kesihatan yang baik. Cuma, emosi je tak berapa nak ok. Sensitif semacam dalam seminggu ni. Cepat benar terasa hati. hihi..

Hari ni, 17 September 2014. Ada apa dengan 17 September? Sweet September. Hihi. Hari ni ulangtahun pertunangan saya dengan suami saya. Kitorang ditunangkan pada tarikh ini. 17 September 2010. Dah 4 tahun berlalu. Masa tu umur saya 22 tahun. Masa hari bertunang tu, suami saya tak datang pun. Sebab bertugas kan. Tak dapat cuti. Dia di JB. Alhamdulillah, majlis masa tu berjalan dengan lancar .

Teringat lagi, masa tunang tu. Kawan-kawan di pejabat tak tahu pun saya balik bertunang. Bila naik office, semua pakat dok teka saya tunang sebab nampak cincin. Hihi.. Bukan tak nak bagitahu, tapi masa tu saya ni malu-malu kucing. Heeee... Kitorang bertunang selama setahun, tarikh pernikahan yang dipilih ialah pada 30 September 2011.


Kiranya bulan September ni banyak kenangan tau. Sebab nanti 30 September ni ulangtahun pernikahan pula. hihi.. Yang ke 3 tahun. Tapi, tu nanti saya buat entry lain. :)



You Might Also Like

62 comments

  1. Selamat petang rose :) lama tak singgah sini

    ReplyDelete
  2. selamat menyambut ulangtahun pertunangan ros...

    ReplyDelete
  3. Even kite da kawen but still important date mcm ni dlm life, mmg tkkan pernah luput drp ingatan kita kan? :)) happy for you. Be happy and stay strong :)

    ReplyDelete
  4. senang nak ingatkan kalau sama bulannya...

    ReplyDelete
  5. Salam kenal... terima kasih kerana jenguk blog saya di kufazuke.com

    nice blog... seronok baca blog ni.. keep it up!

    ReplyDelete
  6. Sweet sangat kan bila ingat2 balik kenangan2 sebelum jadi isteri orang ni.. Btw, selamat hari ulangtahun pertunangan.. ^^,
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  7. wow kenangan lalu masih diingati..hehe

    ReplyDelete
  8. selamat ulangtahun pertunangan..cantinya gambar tunang..^_^..

    Insyaallah saya akan terus berkongsi resepi..boleh juga terus tengok di blog wana di bawah label resepi..

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah..pejam celik kejap je berlalu kan..
    22 tahun tu muda bagi saya..

    ReplyDelete
  10. sweetnya adik akak yang soran gni...he he he...

    ReplyDelete
  11. ingat ye..akak lupa dah.hahaha..teruk betul.nak buat cemana urat banyak dah putus.ekekke

    ReplyDelete
  12. selamat menyambut hari pertunangan . btw tahniah :)

    ReplyDelete
  13. lawanyaa akak..
    btw, happy anniversary (:

    ReplyDelete
  14. cantiklah ros ms tunang.. muda betul..hee

    ReplyDelete
  15. september juga birthday saya ... heheheee .

    ReplyDelete
  16. Cantik..comel sgt gambar ms tunang..

    ReplyDelete
  17. hi...salam perkenalan...cantik awak...suka baca blog awak...nnt singgah blog sy & comment ya...take care...

    ReplyDelete
  18. selamat annivesarry pertunangan ros :)

    ReplyDelete
  19. September yang penuh makna yer. Selamat ulang tahun ^_^

    ReplyDelete
  20. sweetnya... selamat ulang tahun pertunangan... ^_^v

    ReplyDelete
  21. september, mmg bulan hatinya berbunga2 agaknya ye. hikhik

    ReplyDelete
  22. semoga jodoh berkekalan... :)
    hehehe... idah langsung tak ingat tarikh pertunangan kami... boleh??? :D

    ReplyDelete
  23. cantik!!

    Yaya datang singgah. Selamat berkenalan :)

    yayaflanella.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. alahai manisnya cik adik ni..
    ciksu kawin umur 22 jugak.
    tunang bulan 2/2007 nikah bulan 11/2007
    snng kan bulan yg sama. tak lama lgi ulnthun pernikahan pulak..

    ReplyDelete
  25. @CXopportunitiesyup, Ros ni kuat ingat tarikh penting. hihi

    ReplyDelete
  26. @Masyabetul.. tapi kalau lain bulan pun kena ingat bagi Ros :)

    ReplyDelete
  27. @Kufazriesyah Norhashimshahsalam perkenalan jugak :) rajin rajin datang sini lagi. hihi

    ReplyDelete
  28. @Rosmiza Alithanx.. ni entry mengimbau kenangan namanya. hihi

    ReplyDelete
  29. @Bbwana adieniaterima kasih tau.. suka blog yang kongsi resepi ni. hihi..

    ReplyDelete
  30. @Vee Sandiyeke, nak ucap siap siap lah. happy birthday :)

    ReplyDelete
  31. @zai jamilah adamsalam perkenalan jugak. terima kasih sudi berkunjung ke sini :)

    ReplyDelete
  32. @Aisya A.iya, betul. ada juga baca kat Asya.. hihih

    ReplyDelete
  33. @QasehnyaRaniaoh ciksu lagi awal yer dari Ros. hihi...

    ReplyDelete
  34. salam singgah..done follow n tq follow kt sana..
    wah igt tarikh tunang yer..cheq.art lupa la tarikh tunang..gamak toi..kalu mamakori tau tentu hingaq..haha..tarikh adalah kelemahan cheq.art..camna pon moga ros-reza kekal bahagia hingga akhir hayat..

    ReplyDelete
  35. meeow meeoww hihi.. menyingkap kenangan yeee kak :p

    ReplyDelete
  36. Takpernah igt ulangtahun pertunangan.
    Perkahwinan je yg ingat.. 29/12/2007:)

    ReplyDelete
  37. sweet r kak ingat tarikh :)
    malu2 kucing plak tu. hehe

    ReplyDelete
  38. 22 tahun dh bertunang dan umur 23 dh kahwin? Ringan betul jodoh jodoh ros. In sha allah semoaga allah kurniakan zuriat ye amin

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS