17 SEPTEMBER : ULANGTAHUN PERTUNANGAN


Apa khabar semuanya?.. Semoga semuanya berada dalam keadaan kesihatan yang baik.. Alhamdulillah, saya juga diberikan kesiahtan yang baik.. Cuma, emosi je tak berapa nak ok. Sensitif semacam dalam seminggu ni.. Cepat benar terasa hati. hihi.. Astaghfirullahaladzim..

Hari ni, 17 September 2014. Ada apa dengan 17 September?.. Sweet September.. Hihi... Hari ni ulangtahun pertunangan saya dengan suami saya :) Kitorang ditunangkan pada tarikh ini. 17 September 2010. Dah 4 tahun berlalu.. Masa tu umur saya 22 tahun. Masa hari bertunang tu, suami saya tak datang pun. Sebab bertugas kan. Tak dapat cuti. Dia di JB.. Alhamdulillah, majlis masa tu berjalan dengan lancar :)

Teringat lagi, masa tunang tu. Kawan-kawan di pejabat tak tahu pun saya balik bertunang. Bila naik office, semua pakat dok teka saya tunang sebab nampak cincin. Hihi.. Bukan tak nak bagitahu, tapi masa tu saya ni malu-malu kucing. Heeee... Kitorang bertunang selama setahun, tarikh pernikahan yang dipilih ialah pada 30 September 2011.



Kiranya bulan September ni banyak kenangan tau. Sebab nanti 30 September ni ulangtahun pernikahan pula. hihi.. Yang ke 3 tahun. Tapi, tu nanti saya buat entry lain. :)



Previous
Next Post »

62 comments

Click here for comments
17 September 2014 at 16:00 ×

Selamat petang rose :) lama tak singgah sini

Balas
avatar
admin
17 September 2014 at 16:06 ×

selamat menyambut ulangtahun pertunangan ros...

Balas
avatar
admin
17 September 2014 at 16:08 ×

Even kite da kawen but still important date mcm ni dlm life, mmg tkkan pernah luput drp ingatan kita kan? :)) happy for you. Be happy and stay strong :)

Balas
avatar
admin
17 September 2014 at 16:13 ×

senang nak ingatkan kalau sama bulannya...

Balas
avatar
admin
17 September 2014 at 16:15 ×

Salam kenal... terima kasih kerana jenguk blog saya di kufazuke.com

nice blog... seronok baca blog ni.. keep it up!

Balas
avatar
admin
17 September 2014 at 16:16 ×

Sweet sangat kan bila ingat2 balik kenangan2 sebelum jadi isteri orang ni.. Btw, selamat hari ulangtahun pertunangan.. ^^,
Rosmiza Ali Official Blog™

Balas
avatar
admin
17 September 2014 at 16:17 ×

wow kenangan lalu masih diingati..hehe

Balas
avatar
admin
17 September 2014 at 16:20 ×

selamat ulangtahun pertunangan..cantinya gambar tunang..^_^..

Insyaallah saya akan terus berkongsi resepi..boleh juga terus tengok di blog wana di bawah label resepi..

Balas
avatar
admin
17 September 2014 at 16:26 ×

alhamdulillah..pejam celik kejap je berlalu kan..
22 tahun tu muda bagi saya..

Balas
avatar
admin
17 September 2014 at 16:32 ×

comelnya rose masa tunang

Balas
avatar
admin
17 September 2014 at 16:38 ×

sweetnya adik akak yang soran gni...he he he...

Balas
avatar
admin
17 September 2014 at 16:39 ×

ingat ye..akak lupa dah.hahaha..teruk betul.nak buat cemana urat banyak dah putus.ekekke

Balas
avatar
admin
17 September 2014 at 17:12 ×

selamat menyambut hari pertunangan . btw tahniah :)

Balas
avatar
admin
17 September 2014 at 17:21 ×

lawanyaa akak..
btw, happy anniversary (:

Balas
avatar
admin
17 September 2014 at 17:24 ×

cantiklah ros ms tunang.. muda betul..hee

Balas
avatar
admin
17 September 2014 at 17:31 ×

september juga birthday saya ... heheheee .

Balas
avatar
admin
17 September 2014 at 17:34 ×

Cantik..comel sgt gambar ms tunang..

Balas
avatar
admin
17 September 2014 at 17:38 ×

hi...salam perkenalan...cantik awak...suka baca blog awak...nnt singgah blog sy & comment ya...take care...

Balas
avatar
admin
17 September 2014 at 17:58 ×

selamat annivesarry pertunangan ros :)

Balas
avatar
admin
17 September 2014 at 18:27 ×

September yang penuh makna yer. Selamat ulang tahun ^_^

Balas
avatar
admin
17 September 2014 at 20:16 ×

sweetnya... selamat ulang tahun pertunangan... ^_^v

Balas
avatar
admin
17 September 2014 at 22:12 ×

september, mmg bulan hatinya berbunga2 agaknya ye. hikhik

Balas
avatar
admin
17 September 2014 at 22:59 ×

semoga jodoh berkekalan... :)
hehehe... idah langsung tak ingat tarikh pertunangan kami... boleh??? :D

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 05:29 ×

cantik!!

Yaya datang singgah. Selamat berkenalan :)

yayaflanella.blogspot.com

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 09:05 ×

alahai manisnya cik adik ni..
ciksu kawin umur 22 jugak.
tunang bulan 2/2007 nikah bulan 11/2007
snng kan bulan yg sama. tak lama lgi ulnthun pernikahan pulak..

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 11:37 ×

selamat ulangtahun pertunangan :D

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 12:10 ×

@Ct Noraishahselamat tengahari kak Aishah :)

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 12:10 ×

@CXopportunitiesyup, Ros ni kuat ingat tarikh penting. hihi

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 12:11 ×

@Masyabetul.. tapi kalau lain bulan pun kena ingat bagi Ros :)

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 12:11 ×

@Kufazriesyah Norhashimshahsalam perkenalan jugak :) rajin rajin datang sini lagi. hihi

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 12:12 ×

@Rosmiza Alithanx.. ni entry mengimbau kenangan namanya. hihi

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 12:12 ×

@Bbwana adieniaterima kasih tau.. suka blog yang kongsi resepi ni. hihi..

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 12:12 ×

@Mar Mansortu lah, dah empat tahun berlalu..

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 12:15 ×

@Eda Johariterima kasih.. awak pun lawa dik :)

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 12:15 ×

@Vee Sandiyeke, nak ucap siap siap lah. happy birthday :)

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 12:18 ×

@zai jamilah adamsalam perkenalan jugak. terima kasih sudi berkunjung ke sini :)

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 12:19 ×

@Aisya A.iya, betul. ada juga baca kat Asya.. hihih

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 12:20 ×

@QasehnyaRaniaoh ciksu lagi awal yer dari Ros. hihi...

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 13:04 ×

salam singgah..done follow n tq follow kt sana..
wah igt tarikh tunang yer..cheq.art lupa la tarikh tunang..gamak toi..kalu mamakori tau tentu hingaq..haha..tarikh adalah kelemahan cheq.art..camna pon moga ros-reza kekal bahagia hingga akhir hayat..

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 17:24 ×

meeow meeoww hihi.. menyingkap kenangan yeee kak :p

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 23:32 ×

Takpernah igt ulangtahun pertunangan.
Perkahwinan je yg ingat.. 29/12/2007:)

Balas
avatar
admin
19 September 2014 at 14:53 ×

sweet r kak ingat tarikh :)
malu2 kucing plak tu. hehe

Balas
avatar
admin
21 September 2014 at 18:22 ×

22 tahun dh bertunang dan umur 23 dh kahwin? Ringan betul jodoh jodoh ros. In sha allah semoaga allah kurniakan zuriat ye amin

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment