MENCARI RENTAK SEMULA - INILAH REALITI

Sunday, 9 November 2014

MENCARI RENTAK SEMULA


Setelah tak aktif di bulan Oktober, mula insaf diri. hihi. Nak mencari semula rentak.. Tangan gatai pi check ranking Alexa tadi, aduhh jatuh .. hikhik.

Semuanya bermula apabila saya agak busy dengan urusan temuduga(jadi urusetia). Kemudian, keadaan kesihatan tidak mengizinkan. Setelah itu, masalah internet pula.  Tu yang dah tak berjalan melawat kawan-kawan masa tu.. Bila tengok jumlah entry di bulan Oktober, agak tinggi juga.. Kebanyakkan entry tu disiarkan di awal bulan Oktober tu. Start pertengahan, yang dah jadi slow..

Sekarang ni, ada azam dah. Nak kembali seperti sedia kala... 

Maaf kawan-kawan, saya lambat sikit ke rumah anda. Dan perlu bom jugak bila sampai rumah anda. hikhik..


19 comments:

  1. Salam perkenalan kak ross,
    Silalah bom dgn berhemah ye..
    Thanks sudi BW blog kita.
    ^_^

    ReplyDelete
  2. Uihhhh.da abis kene bom blog ayu.tu kak ros dtg terjah tau.. xape kak chiayok2

    ReplyDelete
  3. adamasa nanti datang lah melawat ke 'rumah'sis JM ye :-)

    ReplyDelete
  4. ranking kita nie jatuh terjelopok terus, huhu

    ReplyDelete
  5. Ranking alexa saya pun dah jatuh.
    Maleh nak pi check.

    ReplyDelete
  6. Taubat tak buat lagi kan Ros...hihihh..

    ReplyDelete
  7. salam singgah sini take your time :)

    ReplyDelete
  8. Selamat mengatur langkah & rentak, Ros. Moga November lebih meriah dengan entri2 baru :)

    ReplyDelete
  9. xpe kak. semalam saya tengok, nama akak dah meniti balik di blog2 yang saya suka singgah. hehehehe...

    lepas ni kompem naik balik la tu. chaiyok!

    ReplyDelete
  10. Hai kakk. Scha dtg singgahhh siniii

    ReplyDelete
  11. samalah dgn MV ranking alexa dah jatuh sgt

    ReplyDelete
  12. @hidayu ayumiedah lama tinggal, harusla mengebom kan.. hihihi

    ReplyDelete
  13. @Jari Manisopkos kak JM.. rindu nak baca percutian Kak JM yang best best tu :)

    ReplyDelete
  14. @Amy Jkak Ros baru start mengebom. hahhaha

    ReplyDelete
  15. @Scha Nazritq Scha sudi melawat kak Ros kat sini. hihi

    ReplyDelete