MENCARI RENTAK SEMULA


Setelah tak aktif di bulan Oktober, mula insaf diri. hihi. Nak mencari semula rentak.. Tangan gatai pi check ranking Alexa tadi, aduhh jatuh .. hikhik.

Semuanya bermula apabila saya agak busy dengan urusan temuduga(jadi urusetia). Kemudian, keadaan kesihatan tidak mengizinkan. Setelah itu, masalah internet pula.  Tu yang dah tak berjalan melawat kawan-kawan masa tu.. Bila tengok jumlah entry di bulan Oktober, agak tinggi juga.. Kebanyakkan entry tu disiarkan di awal bulan Oktober tu. Start pertengahan, yang dah jadi slow..

Sekarang ni, ada azam dah. Nak kembali seperti sedia kala... 

Maaf kawan-kawan, saya lambat sikit ke rumah anda. Dan perlu bom jugak bila sampai rumah anda. hikhik..


Previous
Next Post »

19 comments

Click here for comments
9 November 2014 at 16:52 ×

update laju2 yer ros..hehe

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 17:01 ×

Salam perkenalan kak ross,
Silalah bom dgn berhemah ye..
Thanks sudi BW blog kita.
^_^

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 19:25 ×

Uihhhh.da abis kene bom blog ayu.tu kak ros dtg terjah tau.. xape kak chiayok2

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 19:39 ×

adamasa nanti datang lah melawat ke 'rumah'sis JM ye :-)

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 22:46 ×

ranking kita nie jatuh terjelopok terus, huhu

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 23:55 ×

Ranking alexa saya pun dah jatuh.
Maleh nak pi check.

Balas
avatar
admin
10 November 2014 at 07:43 ×

Taubat tak buat lagi kan Ros...hihihh..

Balas
avatar
admin
10 November 2014 at 08:48 ×

salam singgah sini take your time :)

Balas
avatar
admin
10 November 2014 at 09:03 ×

Selamat mengatur langkah & rentak, Ros. Moga November lebih meriah dengan entri2 baru :)

Balas
avatar
admin
10 November 2014 at 11:01 ×

xpe kak. semalam saya tengok, nama akak dah meniti balik di blog2 yang saya suka singgah. hehehehe...

lepas ni kompem naik balik la tu. chaiyok!

Balas
avatar
admin
10 November 2014 at 23:16 ×

Hai kakk. Scha dtg singgahhh siniii

Balas
avatar
admin
12 November 2014 at 11:08 ×

samalah dgn MV ranking alexa dah jatuh sgt

Balas
avatar
admin
12 November 2014 at 11:09 ×

@hidayu ayumiedah lama tinggal, harusla mengebom kan.. hihihi

Balas
avatar
admin
12 November 2014 at 11:09 ×

@Jari Manisopkos kak JM.. rindu nak baca percutian Kak JM yang best best tu :)

Balas
avatar
admin
12 November 2014 at 11:10 ×

@Nurashikin ZA a.k.a NAZECKye, jatuh menjunam blog Ros ni.. huhu

Balas
avatar
admin
12 November 2014 at 11:10 ×

@Farrah MFha tu la, nak kejar balik. hihihi

Balas
avatar
admin
12 November 2014 at 11:11 ×

@Amy Jkak Ros baru start mengebom. hahhaha

Balas
avatar
admin
12 November 2014 at 11:12 ×

@Scha Nazritq Scha sudi melawat kak Ros kat sini. hihi

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment