KOPI TARIK KAW ! - INILAH REALITI

Monday, 11 January 2016

KOPI TARIK KAW !


Assalamualaikum.

Selalunya memang akan beli nescafe tin je kalau teringin nak minum kopi segera. Kalau balik kampung dari Johor ke Kedah pun, memang akan beli nescafe je. Buat hilang mengantuk nak teman husband yang memandu. Perisa mocha, latte atau original!

Tapi,  masa balik kampung bulan 12 haritu, try beli yang lain. Wonda Coffee! Sebab masa tu wonda coffee buat promosi. Beli perisa Kopi Tarik.


Rasanya? Sedap! Hihi. 

So, lepas ni boleh tukar-tukar dah, antara nescafe dengan kopi tarik ni. Hew hew...



3 comments:

  1. Biasanya kalau husband jalan jauh minum nescafe :) je..
    boleh la try nant...

    ReplyDelete
  2. akak jarang2 minum kopi or nescafe flm tin tuh... tkt bkn lagi ilang ngantuk lg lena adalah... pelik betul akak...

    ReplyDelete