MAKAN NASI LEMAK PUNCA GEMUK ?

September 10, 2016

Assalamualaikum.

Makan nasi lemak punca berat badan bertambah? Dah kenapa ni nak salahkan nasi lemak. Kalaulah nasi lemak tu boleh cakap, mesti dia merintih ' I'm not that innocent'. Hihi.

Cik Rose tak naklah cakap ban berat badan ni. Sensitif! Hahaha. Diri sendiri sentap kang. Hahaha. 

Nasi lemak ni sedap! Sesekali cari nasi lemak di waktu malam. Ahhh bahagia sekejap. Lupa kejap bab berat badan tu semua. Fokus je kat sambal dia tu!. Sambal yang sedap menyumbang markah terhadap keseluruhan rasa nasi lemak ni. 


Nak tahu lokasinya di mana? Di Batu Pahat. Iya. Bertentangan dengan burger king. Senang je nak cari! 

Ok, lah Cik Rose insaf sekejap. Tak nak dah nasi lemak! Mampukah? 
Better late than never!


You Might Also Like

6 comments

  1. Betul3..
    Asalkan sambal sedap, beres..
    SIni susah nak jumpa nasi lemak sedap.. T__T

    ReplyDelete
  2. pagi2 mesti nak makan nasi lemak.. mmg berlemak2 la

    ReplyDelete
  3. hahaha....nasiblah dah lama x mkn..tapi masih juga berlemak

    ReplyDelete
  4. nama pun nasi lemak hihii tambah lemak la ye
    sarapan mudah biasanya kalu dikedai

    ReplyDelete
  5. Nasi lemak sukar ditolak
    Apa lagi bila smbal ya sedap dan wangi
    Berat badan lupa kan jab haha

    ReplyDelete
  6. nasi lemak mmg sedap kalaau sambalnya sedap pastu ikan bilis kena banyak baru best. kan!

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion