MAKAN NASI LEMAK PUNCA GEMUK ?

Assalamualaikum.

Makan nasi lemak punca berat badan bertambah? Dah kenapa ni nak salahkan nasi lemak. Kalaulah nasi lemak tu boleh cakap, mesti dia merintih ' I'm not that innocent'. Hihi.

Cik Rose tak naklah cakap ban berat badan ni. Sensitif! Hahaha. Diri sendiri sentap kang. Hahaha. 

Nasi lemak ni sedap! Sesekali cari nasi lemak di waktu malam. Ahhh bahagia sekejap. Lupa kejap bab berat badan tu semua. Fokus je kat sambal dia tu!. Sambal yang sedap menyumbang markah terhadap keseluruhan rasa nasi lemak ni. 


Nak tahu lokasinya di mana? Di Batu Pahat. Iya. Bertentangan dengan burger king. Senang je nak cari! 

Ok, lah Cik Rose insaf sekejap. Tak nak dah nasi lemak! Mampukah? 
Better late than never!


Previous
Next Post »

6 comments

Click here for comments
10 September 2016 at 13:04 ×

Betul3..
Asalkan sambal sedap, beres..
SIni susah nak jumpa nasi lemak sedap.. T__T

Balas
avatar
admin
11 September 2016 at 09:06 ×

pagi2 mesti nak makan nasi lemak.. mmg berlemak2 la

Balas
avatar
admin
15 September 2016 at 09:52 ×

hahaha....nasiblah dah lama x mkn..tapi masih juga berlemak

Balas
avatar
admin
17 September 2016 at 10:30 ×

nama pun nasi lemak hihii tambah lemak la ye
sarapan mudah biasanya kalu dikedai

Balas
avatar
admin
17 September 2016 at 13:33 ×

Nasi lemak sukar ditolak
Apa lagi bila smbal ya sedap dan wangi
Berat badan lupa kan jab haha

Balas
avatar
admin
21 September 2016 at 03:38 ×

nasi lemak mmg sedap kalaau sambalnya sedap pastu ikan bilis kena banyak baru best. kan!

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment