PERFUME BLASHING RASPBHERRY DARI AVON

Assalamualaikum.

Perfume!
Siapa yang tak suka wangi-wangian kan. Baik lelaki mahupun wanita, semua suka wangi-wangi ni semua. Lambakan perfume di pasaran sekarang ni memang buat kita jadi tak keruan. Hihi. Macam-macam jenama dan pelbagai jenis bau yang ada. Mahal ada, murah pun ada! 

Cik Rose memang suka perfume yang bau buah-buahan/ fruity. Wanginya rasa! Manis pulak tu. Tak kisahlah rasberry ke, epal ke, strawberry , peach dan lain-lain. Pendek kata hidung ni memang tertarik dengan bau-bauan fruity ni. 

Ada sesetengan orang suka bau yang kuat/strong. Oh Cik Rose tak gemar bau gitu. Menusuk hidung. Ada pula yang suka bau bunga/floral. Ada yang suka vanilla. Aih macam-macam jenis adalah. Tinggal pilih ja mana berkenan. 

Hari ni Cik Rose nak cerita tentang wangian dari Avon ni. Blashing Raspbherry. Pertama kali Cik Rose cuba ni. Cik Rose ni jenis yang akan cuba macam-macam jenis jenama as long as bau fruity! Tak kisah pun pasal brand ni semua. Kebetula minggu lepas ikut kawan gi Avon beli barang sikit. Belek-belek katalog nampak pula wangian ni. Tu yang beli tu.



Comel je botolnya. Sesuai dengan harganya. RM 19.90 untuk 30ml. Ok la kan. Tapi ni bukan EDP. Ini EDT. 


Baunya memang best! Kena dengan jiwa Cik Rose. Hihi. Terasa diri ni sweet pulak. Hahaha. Sesekali feel sendiri kan. Kalau gini, memang asyik sembur je la ni. Berbaloi-baloi bagi Cik Rose.

Korang suka perfume jenis apa?



Previous
Next Post »

6 comments

Click here for comments
11 October 2016 at 12:24 ×

eehhh.. ehhh perfume baru ya. boleh try ni

Balas
avatar
admin
11 October 2016 at 15:23 ×

akak pun ada pefum tuh... akak suke bau manis2 gini hehehe...

Balas
avatar
admin
11 October 2016 at 18:33 ×

suka bau yang ni jugak.. beli hari tu masa promosi, dua botol RM30.. dedua amek yang ni.. heee

Balas
avatar
admin
12 October 2016 at 09:18 ×

Dah lama tak pakai perfume sejak2 pembawakan masa mengandung yg tak boleh bau perfume.. Huhu.. Tapi kalau MD beli perfume, MD suka yang bau soft2 je.. Bau strong or selain dari tu kurang gemar.. Sebab nanti sakit kepala.. Huhuhu~

Balas
avatar
admin
12 October 2016 at 10:08 ×

sy tak pakai perfume hehhe pakai losyen yg ada perfume ja :)

Balas
avatar
admin
16 October 2016 at 23:52 ×

perfume baru ni..
blh lah try. dh lama women of earth habis. pastu punya lah kemalasan nk pegi avon.ahaaha. ciksu suka bau woe tu..

tenkiu ros sbb share

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment