MERDEKA - INILAH REALITI

Thursday, 30 August 2012

MERDEKA


Tak nak cakap banyak. Cuma nak bagitahu, esok 31 Ogos 2012. Ada apa dengan tarikh tu?.. Jika anda rakyat Malaysia, dah tentu boleh jawab kan.. hhihihi..

Selamat menyambut Hari Merdeka.. Esok cuti! yeay.. hihihi.. Selamat bercuti ye kawan-kawanku sayang :)




Kibarkan jalur gemilang ye :)

p/s : Sape-sape yang besday dia esok, mesti rasa best je kan.. Satu Malaysia cuti sambut besday dia.. hihihi...

Ros.reeza

21 comments:

  1. dulu kalau merdeka,,meriah sgt...byk bendera pasang kat kereta,,skrg macam jarang dah kan letak bndera kat kereta,,huhu...

    ReplyDelete
  2. merdeka!!!! selamat hari merdeka awakkk!!! :))

    ReplyDelete
  3. selamat menyambut ulangtahun kemerdekaan....

    ReplyDelete
  4. yeyy!!! xsabar nak cuti.bleh bangun tido lewat.hihi...

    ReplyDelete
  5. selamat hari merdeka juga...!

    mak saya lahir tahun nie laa. tetibe insaf, mereka hidup sebelum merdeka.. sedih.

    ReplyDelete
  6. hehe btul..bsday pakcik yu sok..hihi

    ReplyDelete
  7. selamat hr merdeka ros.....cuti tu yg best hihihi

    ReplyDelete
  8. selamat hari merdeka...ayuh, kita sesakkan bukit jalil malam esok..huhuhuhu

    ReplyDelete
  9. SELAMAT HARI MERDEKA dear :):)

    ReplyDelete
  10. Jum join segmen http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/08/segmen-follow-blog-kamu.html
    Da contact lens utk top referral

    ReplyDelete
  11. tu la... walaupun dia sikit pun tak heran org bercuti time birthday dia tapi still happy kan...

    ReplyDelete
  12. MENDEKA! MENDEKA! MENDEKA! haha.. betul x sebutan deqla tu? haishh :p

    ReplyDelete