Biskut Kesukaan Encik Abang - INILAH REALITI

Friday, 18 January 2013

Biskut Kesukaan Encik Abang




Ada tak yang suka makan biskut?.. Biskut apa menjadi pilihan hati anda?.. Ni nk cerita tentang biskut pilihan hati suami saya. Beliau memang suka sangat dengan biskut ni.. 

Biskut Lexus Perisa Krim Coklat dari Munchy's.





Memang kalau pergi kedai ke, super market ke, beliau akan beli biskut ni.. Tak jemu-jemu. Setakat hari ni lah.. Mula-mula dulu saya pun suka. Tapi, kalau dah selalu dah tak nak la kan. 


p/s : Biskut empat segi cicah kopi tetap best,.. hihi..




12 comments:

  1. saye suke oreo. hihi.. tapikan biskut hup seng pon sedap.. kadang2 teringin sultana.. hahaha.. banyaknye biskut.. tapi saye suke tukar2.. tak stick pade yg satu.. jemu..

    ReplyDelete
  2. aku pun suka biskut ni.

    plastik merah punya aku tak gemar...

    ReplyDelete
  3. jemput join.hadiah ada jubah,maxi dress & rm100 cash!
    http://diyasesame.blogspot.com/2013/01/happy-blogging-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. yeah.. yeah biskut feveret qalesya nie hehe

    ReplyDelete
  5. nampak tak akak angkat dua2 tgn nih, akak pun suke mkn biskut lexus tuh, penah try yg tgh dia tu cheese? suh dia try mmg best... try mkn ngn milo or kopi pns, cicah biskut lexus cheese tu mmg sedap, cheese tu melting... heheheh bt terliur akka lak

    ReplyDelete
  6. sedap biskut ni. kalau yang peanut lagi sedap :)

    ReplyDelete
  7. akak suke mkn biskut lemak cicah air milo...huhuhu

    ReplyDelete
  8. saye pun suke biskut munchys ni. tapi yg peanut punye. sedap. ;)

    ReplyDelete
  9. skrg apa2x yg coklat mmg out..tak lalu dah..huhuhu

    ReplyDelete