HERO PUJAAN

January 30, 2013






Inilah hero filem melayu yang saya minat. Suka sangat cerita-cerita yang dilakonkan. Antaranya, Laila Majnun, Hang Jebat,Sri Mersing dan Gurindam Jiwa. Dulu selalu keluar tv kan cerita-cerita lama. Sekarang ni dah kurang sangat. Kalau ada pun, hanya cerita P.Ramli sahaja. 


Saya suka tengok lakonannya,. Memang menjadi. 

Sekali tengok, macam Rosyam Noor pun ada kan?,,



Sumber gambar : Di edit oleh adik saya, Syafiq.




p/s : Ada ke yang sama meminati Nordin Ahmad macam saya???





You Might Also Like

17 comments

  1. lebih kepada P Ramlee...hehehe

    ReplyDelete
  2. suka sbb nmpk real jer dia berlakon ;)

    ReplyDelete
  3. kalo nk tau rosyam noor tu nordin ahmad versi kini la.. hihi..

    ReplyDelete
  4. Saya mmg peminat setia dia..
    Gaya dia bercakap ..sgt sopan kan..lagi2 senyuman dia..

    ReplyDelete
  5. bukan rosyam noor cm dia ke? hehe..

    ReplyDelete
  6. macam tak kenal je. P.Ramlee cikna kenal. ;)

    ReplyDelete
  7. hehehe tak berapa minat lak, akak jenis tak minat cite yg serius2 sbb tu minat karya p ramlee yg komedi2

    ReplyDelete
  8. Emm... nordin Ahmad.... oklah... biasa-biasa aje...hehe

    ReplyDelete
  9. hihi..suka tgk lakonan je kurang minat

    ReplyDelete
  10. Nani suke p.ramlee.. Yg lain pun ok jgk :)

    ReplyDelete
  11. ni kalau blakon ni feeling btul hehe..suka beliau :)

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS