JOM BERSENAM

October 31, 2013


Selamat pagi kawan-kawan :)

Apa khabar?.. Moga semuanya sihat selalu. Alhamdulillah, hari ni puan blog sihat.. Jom terapkan aura positif dalam diri masing-masing. Lupakan permasalahan yang menerjha, dan cuba ambil sebagai cabaran.. dan selesaikan dengan baik :) Wah, bagi kata-kata semangat gitu..

Bersenam memang baik untuk kesihatan.. Korang dah bersenam ke hari ni?.. Jom luangkan masa 15 minit utnuk bersenam.. Tengok adik comel kat bawah  ni pun gigih tau.. hihi...



Puan blog bagi nasihat je.. Puan blog pun tak buat lagi.. Tapi, turun naik tangga pun senaman jugak kan?.. Jadi, puan blog dah bersenam lah hari ni :)



You Might Also Like

16 comments

  1. Ros ni tak agak-agak tepek gambar buat kakak ketawa mengekek. Cute betul baby yg bersenam tu:)

    ReplyDelete
  2. terbaiklah baby tu... hehe gambar hiasan... ye sy pun sdg usaha utk bersenam..

    ReplyDelete
  3. Salam ros..kak intan pon lama dah x bersenam..hehe….ros sihat? maaf ya lama kak intan x bw

    ReplyDelete
  4. amboi gigihnya dia bersenam...ha ha ha...mummy tak dapatlah nak bersenam macam tu... tak lepas... nanti lain jadinya.. takper ros senam dulu yer...sok sok lepas confinement mummy follow... *_^

    ReplyDelete
  5. alolo...comel je ^^ selamat b'senam..

    ReplyDelete
  6. hahaha..hari ni saya dah senam.. mengemas rumah pun senaman jugak kan.. hihi

    ReplyDelete
  7. amboi baby tu...nk kurangkan lemak la tu...

    balik kang baru nk bersenam nak ros...pagi tadi dh x sempat...

    ReplyDelete
  8. nasihat utk diri deqla nih..sbb deqla mmg jarang giler bersenam.. haha..

    ReplyDelete
  9. sally turun naik tangga office jelaa..hikhik...sbb takde lift :P

    ReplyDelete
  10. comel..dh lama tak senam sejak pregnant.dh beranak anaki dh masuk 6bulan dok senam dukung anak je la.hehe

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS