KEK COKLAT BOBOI - INILAH REALITI

Wednesday, 9 October 2013

KEK COKLAT BOBOI



Kek ni saya beli dari kawan office saya.. Dia pun ambil dari member dia.  

Sedap tau kek ni.. Moist je.. dengan topping coklat dia yang banyak.. Yang macam saya beli harganya RM6.90. Ada yang dalam bekas kecil, RM 2.50 je.. 

Try la kawan-kawan.. Mesti nak lagi..



Maklumat lanjut boleh ke laman web dia kat sini : http://www.emcc.my/


10 comments:

  1. dah lama tak makan kek coklat..huhu

    ReplyDelete
  2. ooo. aritu kakak sepupu kite pun ade juga beli kek ni

    doa ckp afdlin shauki punya hihi

    ReplyDelete
  3. nmpk tanda harga kat situ..hihi.. sedap eh?? ros belanja deqla la..boleh? ;p

    ReplyDelete
  4. lama xmkn kek coklat..nak juga ros hihi

    ReplyDelete
  5. sedih nak makan, kesian boboiboy..Anak akak mesti suka nih

    ReplyDelete
  6. macam pernah nampak orang jual.. lepas ni nak try la beli la..

    ReplyDelete
  7. kat sini pon ada juga tapi apa namanya ..ntah

    ReplyDelete