MAKAN SUBWAY SORANG-SORANG - INILAH REALITI

Wednesday, 23 October 2013

MAKAN SUBWAY SORANG-SORANG


Bila tengok tajuk tu, bukan maksudnya saya yang makan sorang-sorang tau.. Tadi saja bukak akaun Nuffnang dan tengok part keyword. Jumpa keyword ni :



Aduhai..rasa kesian pulak awak makan sorang-sorang.. Kenapa tak ajak family atau kawan-kawan?.. Belanja dorang makan.. Saya ni faham perasaan awak tu yang sedih makan sorang-sorang. Mesti boring kan?.. 

Atau pun, awak ni memang suka makan sorang-sorang, tak payah  nak belanja member?..

Eh, ke situ  pulak tuan blog ni.. 

Apa pun, terima kasih kepada yang mencari keyword tu, dan terjumpa blog ni :)





8 comments:

  1. hihihi, dia cari quote kot.. :p yang tajuknya subway :p

    ReplyDelete
  2. ala kesiannya makan sorang sorang.. hehehe

    ReplyDelete
  3. lain kali nak mkn tu ajak deqla ye ros.. jgn mkn sorg2.. haha...

    ReplyDelete
  4. hihi..comei jer dia kan..cari keyword makan sorang2..jom kita teman..

    ReplyDelete
  5. macam-macam keyword pelik la kat nuffnang ni

    ReplyDelete