BALIK KAMPUNG NAIK BAS DI PUDURAYA ! - INILAH REALITI

Tuesday, 23 September 2014

BALIK KAMPUNG NAIK BAS DI PUDURAYA !



Macam biasa, bila buka je akaun nuffnang mesti check semua.. Jumlah pengunjung, keyword, dan sudah semestinya jumlah earnings. hihi. Tapi kali ni nak share tentang satu keyword ni, "balik kampung bas puduraya 2014".. Aduhai saje je kan. Mulalah perasaan nak balik kampung tu membuak-buak.. Keyword tu sangkut kat blog ni sebab saya selalu cerita perihal nak balik kampung masa kerja kat KL dulu... 

Minggu depan, 05.10.2014 raya Aidil Adha.. Korang balik kampung ke wahai anak perantau sekalian?. Kalau balik, bestnya korang.. 




12 comments:

  1. Ros x blk kg ke raya haji thn ni, jgn sedih2 ye

    ReplyDelete
  2. sy pn ad keyword yg ntah pape masuk...hahaha..lucu lah org yg cri tu

    ReplyDelete
  3. insyaallah balik.. sebab dekat je, xdan nak merantau jaoh2 ng famili.. eheheheh

    ReplyDelete
  4. nak balik kampung gak! tapi cuti macam tergantung je.. xtahu nak book tiket camne ni

    ReplyDelete
  5. Hehe orang tu tengah survey nak balik kampung naik ape kot kak ;)

    ReplyDelete
  6. saya dah start cuti sem :D

    so, beraya di rumah. hehe

    ReplyDelete
  7. kalau akak nak, saya ley tolong watkan header untuk akak ^^,

    saya tengah banyak masa free skang ni. sebab dah abes final exam. hehe

    ReplyDelete