BALIK KAMPUNG NAIK BAS DI PUDURAYA !



Macam biasa, bila buka je akaun nuffnang mesti check semua.. Jumlah pengunjung, keyword, dan sudah semestinya jumlah earnings. hihi. Tapi kali ni nak share tentang satu keyword ni, "balik kampung bas puduraya 2014".. Aduhai saje je kan. Mulalah perasaan nak balik kampung tu membuak-buak.. Keyword tu sangkut kat blog ni sebab saya selalu cerita perihal nak balik kampung masa kerja kat KL dulu... 

Minggu depan, 05.10.2014 raya Aidil Adha.. Korang balik kampung ke wahai anak perantau sekalian?. Kalau balik, bestnya korang.. 




Previous
Next Post »

12 comments

Click here for comments
23 September 2014 at 23:11 ×

Ros x blk kg ke raya haji thn ni, jgn sedih2 ye

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 23:13 ×

sy pn ad keyword yg ntah pape masuk...hahaha..lucu lah org yg cri tu

Balas
avatar
admin
24 September 2014 at 07:46 ×

insyaallah balik.. sebab dekat je, xdan nak merantau jaoh2 ng famili.. eheheheh

Balas
avatar
admin
24 September 2014 at 08:59 ×

MV pun nak balik kg juga

Balas
avatar
admin
24 September 2014 at 10:00 ×

tak raya memana pon..huhu..

Balas
avatar
admin
24 September 2014 at 13:20 ×

hehe..ramai cari tiket bas tu

Balas
avatar
admin
24 September 2014 at 14:13 ×

Orang nak share pengalaman ros agaknye..

Balas
avatar
admin
24 September 2014 at 15:34 ×

nak balik kampung gak! tapi cuti macam tergantung je.. xtahu nak book tiket camne ni

Balas
avatar
admin
24 September 2014 at 23:02 ×

Hehe orang tu tengah survey nak balik kampung naik ape kot kak ;)

Balas
avatar
admin
28 September 2014 at 22:15 ×

saya dah start cuti sem :D

so, beraya di rumah. hehe

Balas
avatar
admin
28 September 2014 at 22:16 ×

kalau akak nak, saya ley tolong watkan header untuk akak ^^,

saya tengah banyak masa free skang ni. sebab dah abes final exam. hehe

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment