BUAT KERJA SECARA SISTEMATIK


Amboi tajuk. SISTEMATIK tu.. hikhik. Yelah dalam 3,4 hari macam-macam perkara yang terjadi. Keadaan yang sibuk, keadaan emosi yang bercampur  baur, keadaan kesihatan yang terjejas.. Apapun, Alhamdulillah. Hari ni dah kembali baik! Mula  bertugas hari ni.. 

Keadaan blog pun dah bercelaru, 2, 3 hari yang lepas. Semuanya gara-gara 'gatai tangan' pi ubah macam-macam. hihi.. Last jadi blog warna hijau dengan header yang entah pape. Pagi ni dah ubah balik semula. Jadilah, buat sementara waktu. Guna balik je header lama.. hikhik.

Hari ni jugak perlu memulakan sesi blogwalking, setelah 3 hari berehat. Rindu semua.. Maklumlah bila balik Batu Pahat, memang tak boleh nak berblog. Loading kemain lama. Line celcom saya kalau kat sana, semput je. walau data masih banyak lagi.. Tu yang menyampah tu.. Bayangkan buka fb pun berjam nak tunggu. Kata kiasan je berjam tu tau. Jangan percaya bulat-bulat. Tu yang kalau balik sana, memang jarang online.. Instagram lagilah, slow! 

So, hari ni masuk kerja dengan hati yang tenang :)
Dah rancang buat tugasan dengan sistematik. Haih, ulang lagi ayat SISTEMATIK. 


Previous
Next Post »

16 comments

Click here for comments
29 September 2014 at 14:18 ×

klu nak ubah blog, mmg kena makan masa 1 hari. klu sekerat2 mmg jahanam... kikiki... good luck sis.

entry terkini...100% untuk mu

Balas
avatar
admin
29 September 2014 at 14:43 ×

that's the best way..hehe..

Balas
avatar
admin
29 September 2014 at 15:22 ×

kawasan umah saya, line celcom cam siput..tensen

Balas
avatar
admin
29 September 2014 at 15:57 ×

bagus tu ros...buat kerja dengan sistematik ...

Balas
avatar
admin
29 September 2014 at 16:28 ×

kat sini pun line slow..sebab cuaca kot..:)

Balas
avatar
admin
29 September 2014 at 17:33 ×

selamat berblogwalking ros..

Balas
avatar
admin
29 September 2014 at 19:02 ×

selamat bekerja ros..hehe

Balas
avatar
admin
29 September 2014 at 23:52 ×

kembali menyusun kerja yer..:)

Balas
avatar
admin
30 September 2014 at 08:30 ×

rajinnya ros godek2 blog :)

Balas
avatar
admin
30 September 2014 at 10:06 ×

selamat ber-bw..

mmg stress kalo internet ni lmbat loading.. gerammm

lya dh jawab tag tu..

Balas
avatar
admin
30 September 2014 at 12:00 ×

Akak pun tak selalu dapat blogwalking Ros

Balas
avatar
admin
30 September 2014 at 13:33 ×

blogwalking secara sistematik :)

Balas
avatar
admin
1 October 2014 at 11:50 ×

hehehe... saya kalau dah godek blog pun habis punah ranah semua. adeh. ni pun rasa macam nak tukar lagi. tapi header still sama la kot. hahaha

Balas
avatar
admin
3 October 2014 at 13:21 ×

Saya pun masih pakai header lama.
Takde idea nak ubah tang mana.

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment