BUAT KERJA SECARA SISTEMATIK - INILAH REALITI

Monday, 29 September 2014

BUAT KERJA SECARA SISTEMATIK


Amboi tajuk. SISTEMATIK tu.. hikhik. Yelah dalam 3,4 hari macam-macam perkara yang terjadi. Keadaan yang sibuk, keadaan emosi yang bercampur  baur, keadaan kesihatan yang terjejas.. Apapun, Alhamdulillah. Hari ni dah kembali baik! Mula  bertugas hari ni.. 

Keadaan blog pun dah bercelaru, 2, 3 hari yang lepas. Semuanya gara-gara 'gatai tangan' pi ubah macam-macam. hihi.. Last jadi blog warna hijau dengan header yang entah pape. Pagi ni dah ubah balik semula. Jadilah, buat sementara waktu. Guna balik je header lama.. hikhik.

Hari ni jugak perlu memulakan sesi blogwalking, setelah 3 hari berehat. Rindu semua.. Maklumlah bila balik Batu Pahat, memang tak boleh nak berblog. Loading kemain lama. Line celcom saya kalau kat sana, semput je. walau data masih banyak lagi.. Tu yang menyampah tu.. Bayangkan buka fb pun berjam nak tunggu. Kata kiasan je berjam tu tau. Jangan percaya bulat-bulat. Tu yang kalau balik sana, memang jarang online.. Instagram lagilah, slow! 

So, hari ni masuk kerja dengan hati yang tenang :)
Dah rancang buat tugasan dengan sistematik. Haih, ulang lagi ayat SISTEMATIK. 


16 comments:

  1. klu nak ubah blog, mmg kena makan masa 1 hari. klu sekerat2 mmg jahanam... kikiki... good luck sis.

    entry terkini...100% untuk mu

    ReplyDelete
  2. kawasan umah saya, line celcom cam siput..tensen

    ReplyDelete
  3. bagus tu ros...buat kerja dengan sistematik ...

    ReplyDelete
  4. kat sini pun line slow..sebab cuaca kot..:)

    ReplyDelete
  5. selamat ber-bw..

    mmg stress kalo internet ni lmbat loading.. gerammm

    lya dh jawab tag tu..

    ReplyDelete
  6. Akak pun tak selalu dapat blogwalking Ros

    ReplyDelete
  7. hehehe... saya kalau dah godek blog pun habis punah ranah semua. adeh. ni pun rasa macam nak tukar lagi. tapi header still sama la kot. hahaha

    ReplyDelete
  8. Saya pun masih pakai header lama.
    Takde idea nak ubah tang mana.

    ReplyDelete