KUIZ HARI ISNIN - INILAH REALITI

Monday, 8 September 2014

KUIZ HARI ISNIN



Ada satu kuiz yang menguji minda nak bagi kat korang. hikhik. Saya jumpa di keyword nuffnang saya :


Berapakah bilangan adik beradik Nad Zainal?

Jangan marah.. Sekadar gurauan je.. 

Ada yang mencari. Tapi, maaf. Tiada isi kandungan dalam blog saya ni menceritakan perihal peribadi saudari Nad Zainal.. Hanya ada beberapa drama lakonan beliau je yang pernah saya tulis... 



12 comments:

  1. Haha. Sampai bil adik beradik ye dorang google. Fanatik sgt tu. hehe. Pasni akak update la bil tu.

    ReplyDelete
  2. itu yg dorang carik!..sabar je lah :-)

    ReplyDelete
  3. hahahahahahahahahaha.....senang citer jadikan blog nih blog gossip artis....amboi pencari tuh..buat apa ye nak tau adik beradik wawa zainal..hahahahahahah :)

    ReplyDelete
  4. hahaha sebab tu boleh terkeluar keyword sebegitu. ada tulis pasal nad zainal. but who on earth laaa nak kisab adik beradik dia berapa orang. funny lah orang-orang yang search ni.

    ReplyDelete
  5. hahahaha lucu.. mane la nak tau kan

    ReplyDelete