LAYAN HINDUSTAN :TAARE ZAMEEN PAR


Suratan atau kebetulan? 

Tv2 dan Astro Zee(saluran 108) tayangkan cerita hindustan yang sama! Cuma masa tayangan yang berbeza. Astro 9.30 malam dan tv2 pukul 10 malam. 

Apalagi, melekatlah kat depan tv ni ha. Ada Aamir Khan pula kan... 

Layan.. 

Cerita yang banyak pengajaran!


Previous
Next Post »

15 comments

Click here for comments
8 October 2014 at 22:23 ×

betul! cerita ni banyak sangat pengajaran. sedih pun ada.. sobs. sian budak tu... dah la muka dia macam tu. heee..

Balas
avatar
admin
8 October 2014 at 22:24 ×

oh, tapi adik saya dah conquer tv. so xley nak tengok :(

Balas
avatar
admin
8 October 2014 at 22:58 ×

Lama betul tak layan hindustan... Lama sgt citernya

Balas
avatar
admin
8 October 2014 at 23:47 ×

Patutlah tajuk macam sama cuma takdelah nak try bukak kat channel 108 tu.. tengah fokus kat tv2.. hehehe.. nak tengok sampai habis.. nak tengok pengajaran disebalik filem tu.. ;)

Balas
avatar
admin
9 October 2014 at 00:42 ×

hahaha..akak pun sama rose. tengah melayan

Balas
avatar
admin
9 October 2014 at 10:50 ×

dah lama tak layan tV,,huhu...tgk tv hari jumaat malam jer..sebab anak2 611 24 hour

Balas
avatar
admin
9 October 2014 at 11:07 ×

BINTANG DI ATAS BUMI...:D
best citer nih.. :D

Balas
avatar
admin
9 October 2014 at 11:08 ×

BINTANG DI ATAS BUMI...:D
best citer nih.. :D

Balas
avatar
admin
9 October 2014 at 11:09 ×

BINTANG DI ATAS BUMI...:D
best citer nih.. :D

Balas
avatar
admin
9 October 2014 at 13:18 ×

dulu dah pernah tgk citer ni sedih sgt...tp mlm tadi hubby yg tgk sbb noe kata citer ni bess..sudahnya hubby mengalirkan air mata...hehehe

Balas
avatar
admin
10 October 2014 at 00:27 ×

hihihiks.. kekadang feeling gak layan hindustan :P suka beberapa film tapi yang lama lama skit la bukan yang latest. tak tahu apa film baru diorang.

Balas
avatar
admin
10 October 2014 at 10:31 ×

sya dah 2 kali tgk..mcm akak kisah pula kan..hehe.. best cerita ni .sya suka semua movie yg ada A.K dr S.R.K ..

sya suggest akak tgk movie , 'english vinglish' tak ingat tajuknya apa..lbh kurang mcm tu kot..seronok jga..

Balas
avatar
admin
10 October 2014 at 15:50 ×

lama betul xtengok hindi.. mesti best tu

Balas
avatar
admin
11 October 2014 at 22:40 ×

Dah lama x layan hindustan. Hehe

Balas
avatar
admin
12 October 2014 at 10:21 ×

sis pun suka layan hindustan tapi pilih pelakon..kalau hensem baru layan ahahaah

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment