LAYAN HINDUSTAN :TAARE ZAMEEN PAR - INILAH REALITI

Wednesday, 8 October 2014

LAYAN HINDUSTAN :TAARE ZAMEEN PAR


Suratan atau kebetulan? 

Tv2 dan Astro Zee(saluran 108) tayangkan cerita hindustan yang sama! Cuma masa tayangan yang berbeza. Astro 9.30 malam dan tv2 pukul 10 malam. 

Apalagi, melekatlah kat depan tv ni ha. Ada Aamir Khan pula kan... 

Layan.. 

Cerita yang banyak pengajaran!


15 comments:

  1. betul! cerita ni banyak sangat pengajaran. sedih pun ada.. sobs. sian budak tu... dah la muka dia macam tu. heee..

    ReplyDelete
  2. oh, tapi adik saya dah conquer tv. so xley nak tengok :(

    ReplyDelete
  3. Lama betul tak layan hindustan... Lama sgt citernya

    ReplyDelete
  4. Patutlah tajuk macam sama cuma takdelah nak try bukak kat channel 108 tu.. tengah fokus kat tv2.. hehehe.. nak tengok sampai habis.. nak tengok pengajaran disebalik filem tu.. ;)

    ReplyDelete
  5. hahaha..akak pun sama rose. tengah melayan

    ReplyDelete
  6. dah lama tak layan tV,,huhu...tgk tv hari jumaat malam jer..sebab anak2 611 24 hour

    ReplyDelete
  7. BINTANG DI ATAS BUMI...:D
    best citer nih.. :D

    ReplyDelete
  8. BINTANG DI ATAS BUMI...:D
    best citer nih.. :D

    ReplyDelete
  9. BINTANG DI ATAS BUMI...:D
    best citer nih.. :D

    ReplyDelete
  10. dulu dah pernah tgk citer ni sedih sgt...tp mlm tadi hubby yg tgk sbb noe kata citer ni bess..sudahnya hubby mengalirkan air mata...hehehe

    ReplyDelete
  11. hihihiks.. kekadang feeling gak layan hindustan :P suka beberapa film tapi yang lama lama skit la bukan yang latest. tak tahu apa film baru diorang.

    ReplyDelete
  12. sya dah 2 kali tgk..mcm akak kisah pula kan..hehe.. best cerita ni .sya suka semua movie yg ada A.K dr S.R.K ..

    sya suggest akak tgk movie , 'english vinglish' tak ingat tajuknya apa..lbh kurang mcm tu kot..seronok jga..

    ReplyDelete
  13. lama betul xtengok hindi.. mesti best tu

    ReplyDelete
  14. sis pun suka layan hindustan tapi pilih pelakon..kalau hensem baru layan ahahaah

    ReplyDelete